Închide meniul
VIDEO

Denis Drăguş, „dublă” de senzaţie pentru Gaziantep. Comentatorul turc a început să urle

Dan Roșu Publicat: 11 februarie 2024, 15:57 / Actualizat: 11 februarie 2024, 17:07

Reclamă
Denis Drăguş, „dublă de senzaţie pentru Gaziantep. Comentatorul turc a început să urle

Denis Drăguş, super-gol marcat pentru Gaziantep

Denis Drăguş sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Denis Drăguş a marcat o „dublă” de senzaţie pentru Gaziantep, în partida pe care echipa lui Marius Şumudică a disputat-o în deplasare, pe terenul lui Istanbulspor, în etapa a 25-a din campionatul Turciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un meci în care Florin Niţă şi Alexandru Maxim au fost titulari în echipa lui Şumudică, gazdele de la Instanbulspor au deschis scorul încă din minutul 7, prin Loshaj.

Denis Drăguş,”dublă” de senzaţie pentru Gaziantep

Update: Denis Drăguş a reuşit „dubla” în duelul cu Istanbulspor. Internaţionalul român a punctat din penalty, în minutul 60.

La finalul primului sfert de oră al meciului, Denis Drăguş a luat o acţiune pe cont propriu, în flancul stâng şi l-a învins pe portarul Arda cu un şut perfect, direct în plasa laterală. Comentatorul turc al disputei a început să urle numele românului.

Pentru atacantul român de 24 de ani cotat la 2 milioane de euro, acesta a fost al 11-lea gol marcat în cele 29 de meciuri adunate în toate competiile, în tricoul lui Gaziantep. El a mai oferit şi un assist.

Reclamă

Denis Drăguş, super-gol marcat pentru Gaziantep

Marius Şumudică vrea să îl transfere definitiv pe Denis Drăguş! Internaţionalul român e împrumutat până în vară de Gaziantep de la Standard Liege.

Gaziantep le-a trimis belgienilor o ofertă de 2 milioane de euro pentru a-l achiziţiona definitiv pe Drăguş, dar belgienii ar fi respins oferta turcilor.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa belgiană îl deţine pe Denis Drăguş până în vara lui 2025. Jucătorul naţionalei e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro, dar Standard speră să obţină mai mulţi bani de pe urma transferului românului.

Watford, Stuttgart si Hoffenheim ar fi pe urmele lui Drăguş, la începutul acestui an. Belgienii ar putea miza şi pe EURO 2024, care i-ar putea mări cota jucătorului naţionalei, în cazul în care va prinde un turneu final foarte bun.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și