Închide meniul

Dennis Man, “back in business” la Parma! Românul s-a refăcut după accidentare. Când poate reveni pe teren

Cosmin Cioboată Publicat: 10 februarie 2023, 15:07

Reclamă
Dennis Man, “back in business” la Parma! Românul s-a refăcut după accidentare. Când poate reveni pe teren

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma/ Profimediaimages

Dennis Man este “back in business” la Parma! Atacantul român s-a refăcut după accidentarea suferită în urmă cu o lună, în timpul meciului cu Inter, din Cupa Italiei. Jucătorul de 24 de ani a suferit o întindere la coapsa dreaptă în debutul partidei de pe Giuseppe Meazza și a fost schimbat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fix o lună de la accidentare, italienii au anunțat că Dennis Man s-a refăcut și este pregătit să revină pe teren în tricoul Parmei.

Dennis Man, “back in business” la Parma! Românul s-a refăcut după accidentare

Potrivit parmalive.com, Man s-a antrenat normal alături de coechipierii de la Parma, în ultimele zile. Mai mult, internaționalul român are șanse să fie inclus în lot de Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, pentru următorul meci.

Parma va juca în deplasare cu Ternana, sâmbătă, de la ora 17:15, în etapa a 24-a din Serie B. Jurnaliștii italieni precizează că, cel mai probabil, Man nu va începe ca titular, dar există o șansă ca Man să intre pe teren din postura de rezervă.

“Pecchia se poate baza pe doi jucători reveniți după accidentare, Dennis Man și Elias Cobbaut. Totuși, este greu de crezut că cei doi vor fi folosiți ca titulari, însă cel puțin vor putea sta pe bancă”, a anunța sursa citată.

Reclamă

Dennis Man a bifat 17 meciuri la Parma, în toate competițiile din actualul sezon. Internaționalul de 24 de ani a marcat 4 goluri.

Dacă Dennis Man este din nou apt, situația se anunță mai complicată în cazul lui Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei.

La rândul său, fostul atacant de la Universitatea Craiova a suferit o ruptură musculară de gradul doi în timpul meciului cu Genoa și va lipsi aproximativ o lună și jumătate.

Reclamă 4 / 0/3

Parma se află pe locul 7 în liga a doua din Italia, cu 33 de puncte acumulate, la 18 lungimi în spatele liderului Frosinone.

Vestea revenirii lui Man îi dă motive de bucurie și lui Edi Iordănescu, înaintea meciurilor pe care naționala României le va disputa la debutul în preliminariile EURO 2024.

“Tricolorii” iau startul în campania de calificare pe 25 martie, în deplasare cu Andorra, în direct și în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY. Apoi, pe 28 martie, România va da piept cu Belarus, pe teren propriu.

Cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită!

S-a aflat cât va lipsi Valentin Mihăilă, după ultima accidentare suferită. Internaționalul român a ieșit cu ochii în lacrimi de pe teren, după numai 15 minute, în meciul Parma – Genoa 2-0, din etapa a 23-a din Serie B. Mihăilă continuă să se lupte cu problemele medicale, care l-au ținut departe de teren în mod regulat după transferul în Italia.

Acum, Valentin Mihăilă a suferit o nouă accidentare și riscă să rateze primele meciuri ale naționalei României din preliminariile EURO 2024.

Între timp a venit verdictul medicilor după ce Mihăilă a ieșit accidentat de pe teren, în primul sfert de oră din duelul Parma – Genoa. Potrivit fanatik.ro, atacantul de bandă, în vârstă de 23 de ani, a suferit o ruptură musculară de gradul doi.

Valentin Mihăilă ar urma să stea departe de teren timp de o lună și jumătate. Astfel, fostul jucător al Universității Craiova riscă să rateze primele două meciuri ale naționalei României din campania de calificare la EURO 2024.

Reclamă

Valentin Mihăilă a ratat ultimele 4 partide ale naționalei României. El n-a mai jucat sub “tricolor” din iunie 2022, de la meciul cu Muntenegru din Liga Națiunilor.

10 selecții și un gol are Mihăilă la prima reprezentativă a României. Cotat la 4.5 milioane de euro de transfermarkt.com, Valentin Mihăilă a fost măcinat de accidentări și în actualul sezon. El a bifat numai 10 apariții în Serie B, reușind să marcheze două goluri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și