Închide meniul

Dennis Man, înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Planul lui Giovanni Becali: „Mă duc urgent în Italia!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 august 2022, 20:33

Dennis Man, înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray! Planul lui Giovanni Becali: „Mă duc urgent în Italia!

Dennis Man, înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Olimpiu Moruţan şi Dennis Man / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man poate fi înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Jurnaliştii italieni au anunţat care este planul lui Giovanni Becali, impresarul care poate da două lovituri importante în aceste zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan nu a confirmat în Turcia şi are zilele numărate la Galatasaray. Mijlocaşul de 23 de ani este pe punctul de a fi transferat în Serie B, la Pisa, acolo unde ar fi coechipier cu alţi doi români, Marius Marin şi Adrian Rus, ultimul fiind transferat chiar în această vară.

Dennis Man, înlocuitor pentru Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Dacă Moruţan semnează cu Pisa, în locul lui ar putea veni un alt fotbalist din naţionala antrenată de Edi Iordănescu. Dennis Man este pe placul başkanului de la Galatasaray şi e aşteptat la Istanbul. Giovanni Becali a avut o primă reacţie, pentru presa din Italia.

Mă duc urgent în Italia pentru a rezolva cazul lui Olimpiu Moruțan. Lucrurile sunt aproape gata. Sper să meargă bine, suntem pe ultima sută de metri.

Este foarte important pentru el să joace în mod constant. Mă duc în Italia și sper să semnez documentele cât mai curând posibil. Pentru că jucătorul trebuie să se calmeze și să știe unde joacă„, a spus impresarul celor doi jucători, potrivit italienilor de la Tutto Calcio Toscana, citaţi de sport.ro.

Reclamă

Şi jurnaliştii turci de la aspor.com.tr confirmă că la Galatasaray ar putea veni un alt fost jucător de la FCSB. „Se doreşte întărirea echipei după plecarea lui Moruţan la Pisa, astfel că s-a revenit la pista Dennis Man, care joacă la Parma„, anunţă sursa citată.

Adus cu 13 milioane la Parma, Dennis Man a înscris 3 goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 27 de meciuri de sezonul trecut.

Ce salariu va avea Olimpiu Moruţan la Pisa

Olimpiu Moruţan este aşteptat de către oficialii celor de la Pisa la vizita medicală. Fostul mijlocaş de la FCSB ar urma să încaseze acelaşi salariu pe care îl avea şi în Turcia, şi anume 600.000 de euro, anunţă digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pisa îl va transfera pe Olimpiu Moruţan sub formă de împrumut, pentru un sezon. Dacă formaţia va promova în Serie A, italienii au obligativitatea de a-l cumpăra definitiv pe mijlocaşul român, în schimbul a 4 milioane de euro.

Chiar şi dacă va rata promovarea, Pisa îl poate transfera pe mijlocaşul român după perioada împrumutului, în cazul în care acesta va confirma.

Galatasaray l-a transferat pe Olimpiu Moruţan în urmă cu un sezon. Turcii i-au plătit lui Gigi Becali în schimbul internaţionalului român suma de 3,5 milioane de euro.

Galatasaray a confirmat plecarea lui Olimpiu Moruțan

Galatasaray a confirmat plecarea iminentă a lui Olimpiu Moruțan. Chiar antrenorul Okan Buruk a anunțat că fostul jucător de la FCSB va fi împrumutat în acest sezon, pentru a prinde mai multe meciuri.

Moruțan este una dintre investițiile acestui club. El a făcut procesul de pregătire cu noi. Credem că dacă joacă un an meci de meci, poate reveni mai puternic. Este un jucător tânăr și talentat.

Cel mai mare minus al lui este că nu are meciuri în picioare. Dacă va juca, poate fi unul dintre jucătorii importanți ai Galatasaray anul viitor. Trebuie să evolueze într-un loc în care să poată juca și să performeze în acest sens”, a spus Okan Buruk, citat de digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și