Închide meniul

Dennis Man, pe „lista neagră” a Parmei! Unde ar putea pleca românul în iarnă. Mai multe echipe, pe urmele lui

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 18:19 / Actualizat: 2 noiembrie 2021, 20:45

Dennis Man, pe „lista neagră a Parmei! Unde ar putea pleca românul în iarnă. Mai multe echipe, pe urmele lui

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Probleme mari pentru Dennis Man la Parma. Prestaţiile internaţionalului român nu sunt deloc pe placul parmegianilor. Chiar antrenorul Enzo Maresca l-a lăsat pe bancă la ultimele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe „lista neagră” a Parmei

Patronul Parmei, Kyle Krause, a făcut un efort financiar considerabil, după retrogradarea clubul din Serie A, și a oprit mai mulți jucători importanți din sezonul trecut, printre care Dennis Man și Valentin Mihăilă. Evoluţiile Parmei în Serie B nu au fost deloc pe placul italienilor. Parma se află abia pe locul 10 în clasament, iar antrenorul Enzo Maresca nu este mulțumit de implicarea unora dintre jucătorii din lot.

În această situație se află și Man, care a fost aspru criticat de presă pentru prestațiile din ultimele meciuri, fiind considerat „egoist” și „inutil pentru echipă”, iar antrenorul nu l-a folosit deloc în ultimele două meciuri, în victoriile cu Cittadella (2-1) și Vicenza (1-0).

Citește și:

Dennis Man, aproape de a fi împrumutat în această iarnă

Dacă Maresca nu se răzgândeşte în privința lui Man, acesta ar putea fi împrumutat în iarnă. Perioada de mercato începe pe 1 ianuarie 2021. Ar putea fi o mutare agreată și de jucător, care dacă nu va juca poate rata inclusiv echipa naţională.

Fenerbahce, Galatasaray, Trabzonspor, Lille, FK Rostov, FC Sevilla, Lazio sau Orlando City sunt echipele care s-au interesat deja de Dennis Man. Sunt soluții de împrumut, poate chiar cu opțiune de cumpărare definitivă, până când Parma revine în Serie A sau Maresca revine la sentimente mai bune față de internaționalul român.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și