Închide meniul

Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma! Internaționalul român este dorit în Turcia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 22:34

Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma! Internaționalul român este dorit în Turcia

Dennis Man vrea să plece de la Parma

Dennis Man vrea să plece de la Parma / Profimedia

Dennis Man (23 ani) este pe picior de plecare de la Parma. Internaționalul român este dorit în Turcia. Anunțul a fost făcut de Victor Becali, consilierul firmei care îl reprezintă pe internaționalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 6.5 milioane de euro, Dennis Man este printre cei mai bine cotați jucători din Serie B. Internaționalul român a ratat promovarea cu Parma și poate ajunge în scurt timp într-un alt campionat.

Dennis Man, pe picior de plecare de la Parma

A fost o ofertă din Turcia pentru Dennis Man. E jucătorul Parmei, are contract cu Parma, are același salariu ca în prima divizie. Parma a mai făcut schimbări la nivel de conducere, a venit antrenor nou, cel care a promovat-o pe Cremonese.

A promovat și nu s-a dus în Serie A, a semnat cu Parma, pentru că e un club care nu are probleme financiare, americanul plătește la timp”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Anunțul lui Victor Becali despre transferul lui Dennis Man

Dennis Man are şanse minime să rămână la Parma. Atacantul de 23 de ani şi-a câştigat postul de titular, dar galben-albaştrii au ieșit din cursa pentru promovare.

Reclamă

Victor Becali a precizat că trebuie să îi găsească o nouă echipă celui mai scump jucător plecat din Liga 1.

Man e într-un moment bun acum. Joacă bine, s-a liniștit, și-a dat seama că asta e singura variantă. Vom vedea în vară ce se întâmplă, că nu se pune problema de promovare la Parma. Ori va fi transferat, ori va fi împrumutat, se va găsi o soluție. Importante sunt evoluțiile lui, iar acum e într-un moment bun.

El este un jucător bun, îi trebuie doar să fie concentrat! A rămas acolo, trebuie să joace! A fost la un pas de un transfer, iar asta l-a bulversat. Nu întotdeauna se realizează tot ceea ce-ți dorești”, a declarat Victor Becali la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, impresionat de Dennis Man

Mihai Stoica a analizat primele două meciuri din mandatul lui Edi Iordănescu. Echipa naţională a pierdut cu Grecia, scor 0-1, şi a remizat cu Israel, scor 2-2. Managerul general al FCSB a avut mai mulţi jucători remarcaţi.

Mihai Stoica a fost imprestionat de Dennis Man, fost jucător la FCSB. Darius Olaru, Florin Niţă, Vlad Chiricheş şi Marius Marin au fost şi ei pe placul oficialului vicecampioanei.

„Diferenţă mare. Au fost patru reprize. Prima în care am funcţionat bine, nu doar ca scor. Declinul a fost după haosul ăla, după schimbarea lui Chiricheş. După schimbarea lui, nu am avut niciun apărător să-i coordoneze pe ceilalţi. Burcă vorbea încontinuu, dar nu l-am văzut la goluri.

Un alt fotbalist care mi-a plăcut a fost Dennis Man. Cicâldău a făcut un meci bun, dar Dennis Man, poate e supărat pe mine, că am văzut o declaraţie că din cauza mea a plecat (n.r. – de la FCSB), că l-am forţat, dar e posibil ca purgatoriul din Serie B să-l ajute mult, că am văzut alt Dennis Man. E primul jucător pe care numărul 10 pare că stă foarte bine. La club joacă 3-4-3 şi e Bancu, joacă în bandă, iar acum e atacant stânga”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și