Închide meniul

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca alături de o legendă a fotbalului! + Noi informații despre mutarea lui Ștefan Radu la Inter

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 iunie 2021, 13:48

Dennis Man și Valentin Mihăilă vor juca alături de o legendă a fotbalului! + Noi informații despre mutarea lui Ștefan Radu la Inter

Profimedia

Gianluigi Buffon ar putea reveni la Parma. Ștefan Radu, la Inter

Gianluigi Buffon a crescut la Parma, echipă care l-a lansat în fotbalul mare. În 2001, Juventus la transformat pe Buffon în cel mai scump portar din toate timpurile, plătind pentru el aproape 53 de milioane de euro, sumă enormă pentru fotbalul din urmă cu două decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gianluigi Buffon, coleg cu Dennis Man și Valentin Mihăilă

La 20 de ani de la acel moment, Buffon este aproape de revenirea la Parma. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a anunțat că veteranul de 43 se află în negocieiri avansate cu clubul emilian. Buffon are și alte oferte pe radar, printre care una de la Besiktas, dar vrea să meargă la echipa unde sunt legitimați Dennis Man și Valentin Mihăilă.

„Gigi Buffon este aproape de semnarea unui acord cu Parma! S-ar putea întoarce la clubul care l-a lansat în fotbal, în urmă cu 26 de ani. Experimentatul portar este tentat să semneze cu Parma, care are un proiect ambițios”, a anunțat Fabrizio Romano.


Gianluigi Buffon a jucat peste 200 de meciuri pentru Parma, reușind să cucerească Cupa UEFA și Cupa Italiei în 1999 și Supercupa Italiei în 2000.

În ceea ce-i privește pe Dennis Man și Valentin Mihăilă, Parma nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la ei. Patronul Kyle Krause a anunțat că cei doi români sunt indispensabili și vor fi vedetele noului proiect al clubului.

Reclamă

Ștefan Radu, tot mai aproape de Inter

În altă ordine de idei, Fabrizio Romano a venit cu vești importante și despre Ștefan Radu. Celebrul jurnalist a anunțat că românul a devenit liber de contract și este în negocieri avansate cu Inter.

„Inter ia în considerare să-l aducă pe Ștefan Radu pentru postul de fundaș central. Este liber de contract după mulți ani la Lazio”, a scris Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Principalul argument în favoarea realizării mutării este faptul că, la Inter, Radu ar fi pregătit de fostul său antrenor de la Lazio, Simone Inzaghi, cu care are o relație excelentă.

Presa din Italia a scris în multe rânduri despre posibilul transfer al lui Ștefan Radu la Inter. Acum, mutarea pare să prindă contur.

Ștefan Radu, de 13 ani în Serie A

În actualul sezon, românul a intrat în istoria lui Lazio. El a trecut de 402 meciuri în tricoul capitolinilor şi a bătut recordul lui Giuseppe Favalli.

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 338 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în competiţia internă. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii ’40 și ’50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

 

 

Reclamă

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și