Închide meniul

Dennis Man, vândut cu „forța” în iarnă de Gigi Becali la Parma: „A venit MM la mine și mi-a spus că trebuie să plec. Eu aș fi dorit să mai rămân până în vară!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 16:31

Dennis Man, vândut cu „forța în iarnă de Gigi Becali la Parma: „A venit MM la mine și mi-a spus că trebuie să plec. Eu aș fi dorit să mai rămân până în vară!

Dennis Man, uitat pe banca de rezerve la Parma

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Dennis Man ar fi vrut ca transferul său de la FCSB la Parma să se facă în vară și nu la începutul anului. Man își dorea să ia titlul cu FCSB. Numai că Gigi Becali nu a vrut să riște să piardă cele 13 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, vândut cu „forța” în iarnă de Gigi Becali la Parma

Eu aș fi dorit să mai rămân la FCSB până în vară. Știam despre interesul Parmei, dar voiam să stau să ne luptăm la titlu. Eram o echipă tot mai unită, ne simțeam bine în teren unii cu alții și cred că am fi avut o șansă să luăm campionatul.

Nu știu dacă îl câștigam dacă rămâneam eu acolo, dar acum e târziu pentru asta”, a recunoscut Dennis Man, potrivit Specialarad.ro.

Dennis Man a dezvăluit că s-a resemnat că va pleca în mijlocul sezonul de la FCSB după o discuție cu Mihai Stoica.

A venit Meme la mine și mi-a spus că trebuie să plec acum, nu se mai poate amâna nimic. Mi-a zis ‘sunt prea mulți bani în joc’. În momentul acela, l-am sunat pe Vali (n.r. Valentin Mihăilă) și l-am întrebat cum e la Parma, că am văzut că era echipa pe penultimul loc.

Reclamă

Vali mi-a spus că e totul perfect, condițiile de pregătire, echipa, conducerea, tot. Am zis că e ok și am semnat”, a transmis Dennis Man.

Citește și:

Dennis Man a semnat cu Parma până în 2025

Fotbalistul lui FCSB a semnat un contract valabil până în vara lui 2025. Italienii vor achita 13 milioane de euro, plus bonusuri. După ce a retrogradat cu Parma în Serie B, Dennis Man este sub presiune.

După retrogradarea echipei în Serie B, şefii au transmis un mesaj clar. Trebuie să revină imediat în Serie A. Impactul cu liga secundă nu a fost cel dorit. Echipa e abia pe locul 15. Antrenorul Parmei a sunat adunarea şi i-a transmis un avertisment clar internaţionalului român.

Reclamă 4 / 0/3

”Man face parte dintr-un grup de jucători care ar trebui să facă diferența și, în plus, să ia responsabilitatea asupra lor. Acest lucru este valabil și pentru alți jucători importanți precum Vazquez, Danilo și Osorio. Nu trebuie să ne rezumăm doar la vorbe, ci să trecem la fapte”, a declarat Enzo Maresca, potrivit parmacalcio1913.com.

Recomandări
  • Dennis Man, dezvăluiri surprinzătoare despre transferul la Parma
  • Ce i-a transmis MIhai Stoica

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și