Închide meniul

Detalii de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi. Va lipsi 6 luni după operație. ”E foarte puternic mental și a trecut bine peste moment”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 18:05

Detalii de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi. Va lipsi 6 luni după operație. ”E foarte puternic mental și a trecut bine peste moment”

Detalii de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi

Profimediaimages

”Am vorbit cu Ianis Hagi, e foarte puternic mental și a trecut bine peste moment, a fost operat de un medic la Londra. E medicul care l-a operat și pe Van Dijk, acolo se operează jucătorii de top din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-a spus că va lipsi 6 luni, în cel mai fericit caz, dar se poate prelungi perioada până la 7 luni. El e foarte profesionist, dar urmează o perioadă grea. A venit și agentul lui. Încet, încet își intră în programul de recuperare. Mă bucur că mental era foarte bine.

Este extrem de importantă recuperarea. A primit un sfat să meargă în Olanda la un program de recuperare. Va trebui să ceară permisiune de la club”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ianis Hagi s-a operat la genunchi. Reacția lui Edi Iordănescu

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0. Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

„O veste proastă atât pentru el, cât şi pentru noi toţi. O să doresc să cu el în cel mai scurt timp. Este un tânăr cu foarte mult potenţial, e o pierdere importantă. Traversa o perioadă foarte bună în tricoul echipei naţionale şi cu siguranţă ne va afecta.

Reclamă

Trebuie să fim alături de el, trebuie încurajat, susţinut şi apoi să avem răbdarea necesară pentru a-l recâştiga. A avut foarte mult ghinion„, a spus Edi Iordănescu, în conferința de presă susținută la Mogoșoaia.

Dacă prognosticul se verifică, Hagi va rata patru meciuri din campania României din Liga Națiunilor: cu Muntenegru (4 iunie), cu Bosnia și Herțegovina (7 iunie), cu Finlanda (11 iunie) și returul cu Muntenegru (14 iunie). Celelalte două meciuri se joacă în septembrie, pe 23 cu Finlanda și pe 26 cu Bosnia Herțegovina.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și