Închide meniul

Diego Fabbrini a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România!

Cosmin Olteanu Publicat: 14 februarie 2023, 12:00

Diego Fabbrini a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România!

Diego Fabbrini a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România

Diego Fabbrini / Hepta

  • Diego Fabbrini a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România
  • 32 de ani are Diego Fabbrini

Diego Fabbrini, fostul atacant de la FC Botoșani și Dinamo, a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România. În prezent, Fabbrini este legitimat la Lucchese, echipă aflată pe locul 11 din Serie C, cu 36 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În România, Diego Fabbrini a evoluat pentru două echipe, FC Botoșani și Dinamo.

Diego Fabbrini a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoit să părăsească România

Diego Fabbrini a declarat faptul că a fost nevoit să părăsească România și să revină în țara natală, Italia, din cauza unor probleme legate de familie.

Reclamă

„Am visat să ajung fotbalist și visul meu a devenit realitate, am jucat în ligi importante, precum Serie A, am jucat în preliminariile Champions League cu Udinese. Cel mai bun meci al meu? Îmi adus aminte de unul, când eram la Udine, era ultima zi a campionatului și am câștigat cu 2-1 împotriva Cataniei și am înscris golul care ne-a asigurat prezența în preliminariile Champions League. 

După Palermo, am vrut să merg în străinătate, trebuie să spun că fotbalul englez este dintr-o altă lume, fără presiune particulară. Am fost în Spania, apoi în România, iar apoi din motive ce țin de familie am decis să mă întorc în Italia”, a declarat Diego Fabbrini, pentru Gazzetta Lucchese.

Reclamă

Diego Fabbrini, despărțire cu „scântei” de Dinamo

În iulie 2021, Dinamo i-a reziliat unilateral contractul lui Diego Fabbrini. Motiv pentru care atacantul italian a dat în judecată formația din „Ștefan cel Mare”.

„Toată lumea știe în ce situație este Dinamo acum. Pe mine nu mă mai interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început sa lucreze. Singura parte bună de la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum înainte nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca o nouă experiență. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. Vorbiți cu avocatul meu

Reclamă 4 / 0/3

DDB au spus prea multe lucruri. DDB a mințit la fel de mult ca oricare patron. Adevărații fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul. Acum nu mă mai întorc în România, dar în viitor nu se știe ce va urma”, spunea Diego Fabbrini, în iulie 2021, pentru sport.ro.

Diego Fabbrini a fost dorit de CFR Cluj

În trecut, Diego Fabbrini a fost dorit inclusiv de CFR Cluj, în perioada în care campioana României era antrenată de Edi Iordănescu, însă mutarea nu s-a concretizat.

„Fabbrini a rămas la Dinamo. Într-adevăr, l-a vrut Edi (n.r. Edi Iordănescu), dar situația lui… dura foarte mult, memoriu, legile din România. Dacă făceam la FIFA, nu putea să se transfer la o echipă din România și, atunci, era de durată. Între timp, Dinamo și-a achitat datoriile față de el, la zi, și i-au mai prelungit cu un an contractul”. spunea Florin Manea, în februarie 2021, pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”