Închide meniul

Dinamo Kiev – Barcelona | „Nu e ușor să pierzi un jucător ca Lionel Messi”. Mircea Lucescu a vorbit despre problemele rivalilor din Champions League. Ce a spus despre schimbarea lui Ronald Koeman

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2021, 18:01

Dinamo Kiev – Barcelona | „Nu e ușor să pierzi un jucător ca Lionel Messi. Mircea Lucescu a vorbit despre problemele rivalilor din Champions League. Ce a spus despre schimbarea lui Ronald Koeman

Mircea Lucescu, pregătit pentru duelul Dinamo Kiev - Barcelona

Profimediaimages

„Il Luce” este nevoit să câștige, pentru a mai spera la calificare. Echipa lui este, după primele trei meciuri, pe ultimul loc. Gruparea din Kiev are un singur punct și încă nu a reușit să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a declarat Mircea Lucescu înainte de Dinamo Kiev – Barcelona

Barcelona a făcut deplasarea fără marcatorul din tur, Gerard Pique. Lipsește și Gerard Pique, cel care a trecut printr-un șoc uriaș la ultimul meci din campionat. Argentinianul a ajuns la spital, iar medicii l-au anunțat că suferă de aritmie cardiacă.

Fotbaliștii mei nu au nevoie de motivare, joacă împotriva Barcelonei. Indiferent ce jucători lipsesc sau sunt prezenți în tabăra adversă. Noi nu avem jucători cu clauză de reziliere de un miliard, avem însă unii foarte buni.

Garcia este un jucător la fel de bun ca și Pique, are un viitor extraordinar. Aguero încă nu și-a pus amprenta asupra jocului. Depay este pentru moment cel mai bun. Ei trec printr-un moment mai dificil. Nu e ușor să pierzi un jucător ca Messi, pentru moment le lipsesc niște rezultate. Eu sunt convins că vom face un meci foarte bun„, a declarat Mircea Lucescu la conferința de presă

Barcelona a învins-o pe Dinamo Kiev în meciul tur, dar de atunci nu a mai obținut nicio victorie. A cedat cu Real Madrid (1-2) și Rayo Vallecano (0-1), rezultate care au dus la demisia lui Ronald Koeman. Fanii îl așteaptă pe bancă pe Xavi, dar legenda blaugrana înca nu a putut fi adusă. Pentru moment, interimatul este asigurat de Sergi Barjuan. Acesta nu a avut debutul pe care și-l dorea și a remizat cu Alaves, scor 1-1.

Reclamă

În 3 zile nu se schimbă nimic, nu sunt alegeri noi. Joacă fotbaliștii care sunt disponibili din punct de vedere fizic. Deocamdată nu a schimbat nimic (n.r. Sergi Barjuan), pentru că nu a câștigat meciul cu Alaves. Indiferent ce antrenor ar fi, nimeni nu poate să facă minuni într-un interval atât de scurt de timp. A fost și el luat prin surprindere, decizia de a-l schimba pe Koeman a fost luată după meciul cu Vallecano„, a precizat antrenorul român.

Xavi, prima reacție despre posibilitatea să o antreneze pe FC Barcelona

Xavi a reacționat la zvonurile cu privire la viitorul său. Antrenorul de 41 de ani este favorit să ajungă pe banca Barcelonei, după ce catalanii l-au demis pe Ronald Koeman.

Sunt foarte concentrat pe munca mea la Al Sadd și nu vreau să vorbesc despre nimic altceva. Vreau doar să rămânem neînvinși”, a spus Xavi, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Al Sadd și-ar dori să-l păstreze pe Xavi cel puțin până la începutul lunii noiembrie, perioadă în care echipa din Qatar are de disputat două meciuri cruciale în lupta la titlu. Spaniolul ar putea să fie pe banca Barcelonei abia după pauza internațională.

În prezent, Al-Sadd este neînvinsă de 34 de meciuri în Qatar. Cu Xavi pe bancă, Al-Sadd a cucerit un titlu, două Cupe, o Supercupă și două Cupe ale Emirului.

Ovidiu Haţegan îl arbitrează pe Mircea Lucescu

O brigadă română cu Ovidiu Haţegan la centru va conduce meciul pe care echipa antrentă de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, îl va disputa cu FC Barcelona, în Liga Campionilor.

El va fi ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, precum şi de rezerva Radu Petrescu.

În camera VAR vor fi italienii Marco Di Bello şi Maurizio Mariani.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și