Închide meniul

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

Alex Masgras Publicat: 20 august 2024, 17:14

Reclamă
Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: "Cele mai plauzibile nume"

Jucătorii României, după meciul cu Elveţia / Profimedia

Doi internaţionali români sunt doriţi de o echipă din Italia. Palermo, formaţie care a încheiat sezonul trecut pe locul 6 în Serie B, este în căutare de portar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Palermo are mare nevoie de un portar după accidentarea lui Alfred Gomis, goalkeeper adus chiar vara aceasta. El va lipsi cel puţin şase luni, după ce a suferit o ruptură de tendon şi are nevoie de operaţia. Acum, doi portari români se află pe lista celor de la Palermo.

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

Este vorba despre Horaţiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid, şi Ionuţ Radu, portar care se află sub contract cu Inter.

Potrivit jurnaliştilor italieni de la Gazzetta dello Sport, care susţin că cele mai plauzibile nume sunt cele ale portarilor români:

„Căutările pentru un nou portar s-au intensificat în ultimele ore. Palermo încearcă să găsească un înlocuitor pentru Alfred Gomis, iar mai multe variante sunt evaluate. Unele dintre ele sunt doar nume propuse, iar altele prezintă un interes real.

Reclamă
Reclamă

Cele mai plauzibile două nume sunt ale lui Ionuț Radu și Horațiu Moldovan. Radu, deținut de Inter, părea aproape de Sassuolo, dar afacerea a picat, în timp ce Moldovan joacă pentru Atletico Madrid, deși nu a apărat niciodată în meciurile oficiale”, au scris italienii de la stadionews.it, care citează Gazzetta dello Sport.

Leicester – Tottenham 1-1 şi Villarreal – Atletico Madrid 2-2! Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, rezerve

Partidele Leicester – Tottenham și Villarreal – Atletico Madrid au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Ambele partide s-au încheiat la egalitate, scor 1-1, respectiv 2-2.

Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată la Tottenham, la fel ca şi Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid. Spurs a condus-o pe Leicester cu 1-0, după golul lui Pedro Porro, însă Jamie Vardy a egalat în repriza a doua. De cealaltă parte, Villarreal a condus-o de două ori pe Atletico Madrid, însă echipa lui Diego Simeone a revenit de fiecare dată, după golurile marcate de Llorente şi Sorloth.

Reclamă

Înaintea debutului în noul sezon din La Liga, Atletico Madrid a disputat un meci amical împotriva celor de la Juventus, pe care l-a câştigat cu 2-0.

Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și