Închide meniul
NEWS ALERT

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB: „Au fost oferte, dar asta am vrut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 iulie 2022, 16:45

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB: „Au fost oferte, dar asta am vrut!

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB

www.ludogorets.com

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB. Mijlocaşul de 26 de ani i-a spus „pas” ofertei lui Gigi Becali, care voia să îl facă atacant, şi a hotărât să rămână în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, mijlocașul cotat la 500.000 de euro îşi încheiase împrumutul la Atromitos și a revenit la Ludogoreţ, club cu care mai are contract până în 2024.

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB

După o lungă perioadă în care a analizat, fostul dinamovist a luat decizia finală. Astfel, Dorin Rotariu va evolua şi sezonul viitor la echipa Atromitos Atena, a anunţat, luni, clubul grec.

„Au fost oferte de la alte echipe, dar am vrut să rămân cu Atromitos!”, a spus Rotariu.

„Sunt foarte fericit că totul a mers bine și am rămas la Atromitos. A fost prioritatea mea să rămân aici și mă bucur că totul a avut un final fericit. Vreau să-i mulțumesc domnului Spanos pentru contribuția sa uriașă la finalizarea cazului, directorului tehnic, Yiannis Angelopoulos pentru eforturile depuse în tot acest timp, precum și antrenorului meu, Chris Coleman, pentru încredere!”, a mai transmis fotbalistul român.

Reclamă

Jucătorul de 26 de ani a mai evoluat în careră la Politehncia Timişoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana şi Ludogoreţ.

Dorin Rotariu „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica

Dorin Rotariu, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali din această perioadă de mercato, l-a scos din minţi pe Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a fost lăsat cu ochii în soare de fostul dinamovist, care nu a mai răspuns după ce a fost întrebat dacă poate vorbi la telefon.

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc în 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Anunţul lui Ludogoreț despre Dorin Rotariu

Cosmin Moţi aşteaptă oferta lui Gigi Becali pentru Dorin Rotariu. Patronul lui FCSB mai face o încercare la fotbalistul pe care l-a vrut încă de când era la Dinamo!

Vicecampioana României speră să-l împrumute de la Ludogoreţ. Mai ales că sunt şanse mari să-l piardă şi pe Cordea, cel care este dorit de fosta campioană a Poloniei, Legia Varşovia.

„Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul„, a dezvăluit Cosmin Moţi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cu 300 de meciuri jucate în tricoul lui Ludogoreţ, Moţi are un rol important la clubul din Bulgaria. Anul trecut, fostul dinamovist a fost numit director tehnic.

Recomandări
  • Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB
  • Unde va evolua fostul dinamovist

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și