Închide meniul

„E clar că nu scapă fără contract pentru cinci ani!” Fanii madrileni, reacţii savuroase după ce Kylian Mbappe a marcat în Real Madrid – PSG

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 23:05

Reclamă
„E clar că nu scapă fără contract pentru cinci ani! Fanii madrileni, reacţii savuroase după ce Kylian Mbappe a marcat în Real Madrid – PSG

Kylian Mbappe a marcat împotriva lui Real Madrid

Profimedia

Fanii madrileni, reacţii savuroase după ce Kylian Mbappe a marcat în Real Madrid – PSG

Kylian Mbappe continuă să-i pună probleme mari lui Real Madrid, echipa care vrea să-l transfere în vară. Atacantul lui PSG a deblocat tabela pe Santiago Bernabeu în minutul 39. Superstarul francez a fost lansat excelent de Neymar cu o pasă peste întreaga apărare a Realului și a pornit un sprint extraordinar de la jumătatea terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a intrat cu mingea în careu și a finalizat cu un șut la colțul scurt. Courtois a reușit să atingă mingea, dar a fost în zadar. Starul lui PSG s-a bucurat fără reținere alături de coechipierii săi, în fața fanilor madrileni, care au avut reacţii savuroase pe reţelele de socializare.

„E clar că după golul ăsta nu scapă fără contract valabil pentru cel puţin cinci ani”, „Vinicius va deveni rezervă după ce vine Mbappe” sau „Nu contează că a marcat, tot va veni”, sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor lui Real Madrid.

https://twitter.com/IgorObregonC/status/1501660293423894535

Reclamă
Reclamă

Kylian Mbappe a dat lovitura pe Santiago Bernabeu și a stabilit un record fabulos în UEFA Champions League

Kylian Mbappe a dat lovitura în meciul Real Madrid – PSG, din returul optimilor UEFA Champions League. Starul francez a deschis scorul pe Santiago Bernabeu în minutul 39, după un sprint pornit de la jumătatea terenului.

În urma golului reușit pe Santiago Bernabeu, Mbappe a devenit cel mai tânăr jucător din istoria Champions League care marchează în 3 partide consecutive contra lui Real Madrid, la vârsta de 23 de ani și 79 de zile.

Tot Kylian Mbappe a înscris golul victoriei în manșa tur, în prelungiri, când a umilit apărarea Realului și l-a învins cu un șut superb pe Courtois. Campionul mondial din 2018 a înscris în poarta „galacticilor” şi în 2019, în grupele Champions League, tot la Madrid.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și