Închide meniul

E gata! Olimpiu Moruţan, împrumutat de Galatasaray la o rivală din Turcia: „L-am cerut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 19:36

E gata! Olimpiu Moruţan, împrumutat de Galatasaray la o rivală din Turcia: „L-am cerut!

Olimpiu Moruţan, împrumutat de Galatasaray la o rivală din Turcia

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci pentru Galatasaray / Profimedia

E gata! Olimpiu Moruţan va fi împrumutat de Galatasaray la Sivasspor, rivală din Turcia. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul echipei, care a dezvăluit că l-a cerut pe mijlocaşul român conducerii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de 23 de ani a ajuns la Galatasaray în urmă cu un an, în schimbul a 3.5 milioane de euro. A înscris 3 goluri şi a oferit 5 pase decisive, în toate competiţiile, dar nu i-a convins pe conducătorii clubului.

Olimpiu Moruţan, împrumutat de Galatasaray la o rivală din Turcia

Astfel, Galatasaray ia în calcul să îl împrumute pe fostul jucător de la FCSB. Sivasspor, echipă care a terminat pe locul 10 sezonul trecut, vrea să îl aducă pe Moruţan în această vară. Rıza Calımbay s-a declarat „fanul” internaţionalului român.

„L-am cerut pe Moruțan, va fi anunțat în câteva zile ca împrumut la Sivasspor”, a spus Calimbay, potrivit aspor.com.tr.

Ankaragucu, formaţie din prima ligă turcă, a fost şi ea interesată de fotbalistul român, şi dorea să-l transfere sub formă de împrumut. Mutarea a picat însă, iar Moruţan aşteaptă oferte de la alte cluburi.

Reclamă

Şi FC Copenhaga îl vrea pe Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan s-ar putea despărţi în această vară de Galatasaray, iar o posibilă destinaţie pentru mijlocaşul român ar putea fi FC Copenhaga, campioana Danemarcei.

FC Copenhaga ţinteşte să obţină semnătura lui Olimpiu Moruţan. Din informaţiile playsport.ro, pentru fotbalistul român, nordicii pregătesc o ofertă în această perioadă de mercato.

Totodată, FC Copenhaga l-a mai ofertat pe mijlocaş înainte de transferul său la Galatasaray. Nordicii era dispuşi să ofere 3 milioane de euro, însă Gigi Becali a refuzat, acceptând oferta primită de la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

În această perioadă de mercato, s-a tot zvonit că Olimpiu Moruţan se va despărţi de Galatasaray.

EXCLUSIV | Giovanni Becali a anunțat ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău pot primi o nouă șansă la Galatasaray, a asigurat Giovanni Becali. Cei doi români trebuie să-l impresioneze pe noul lor antrenor, Okan Buruk.

„La Galatasaray, după 20 iulie vom ştii despre ce e vorba. E un antrenor nou, trebuie să-i vadă (n.r. – pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău), să se acomodeze.

Nu vă plângeţi că sunt echipe care îi vor pe amândoi. Man şi Mihăilă nu se mişcă”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și