Închide meniul

E oficial! Sadio Mane a semnat cu Al-Nassr şi a devenit coleg cu Cristiano Ronaldo! Ce număr va purta la formaţia saudită

Bogdan Stănescu Publicat: 1 august 2023, 22:04

Reclamă
E oficial! Sadio Mane a semnat cu Al-Nassr şi a devenit coleg cu Cristiano Ronaldo! Ce număr va purta la formaţia saudită

E oficial! Sadio Mane a semnat cu Al-Nassr şi a devenit coleg cu Cristiano Ronaldo

Sadio Mane, în timpul unui meci pentru Bayern Munchen/ Profimedia Images

Sadio Mane a semnat cu Al-Nassr şi a devenit coleg de echipă cu Cristiano Ronaldo. Fostul jucător al lui Bayern Munchen a fost prezentat la vicecampioana din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane a fost convins de către şeici cu un salariu de nerefuzat. Dacă la Bayern Munchen câştiga 13,8 milioane de euro anual, la Al-Nassr va avea un salariu de 40 de milioane de euro pe an.

Sadio Mane a semnat cu Al-Nassr şi a devenit coleg cu Cristiano Ronaldo!

Cu o singură voce, Sadio Mane!”, au transmis, pe Twitter, cei de la Al-Nassr, după ce senegalezul a semnat contractul.

10 va fi numărul pe care îl va purta Sadio Mane la Al-Nassr. În vârstă de 31 de ani, Sadio Mane a semnat cu Al-Nassr până în 2027.

Pentru a-l transfera pe Mane, Al-Nassr i-a achitat lui Bayern Munchen 30 de milioane de euro.

Reclamă

Internaţionalul senegalez este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 25 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo nu se mai întoarce în Europa: „Uşa e complet închisă”. Portughezul a comparat campionatul arab cu MLS

După aducerea lui Cristiano Ronaldo la începutul acestui an, Al-Nassr a continuat aducerea jucătorilor de la cluburi din Europa. Vara aceasta, Alex Telles (Manchester United), Seko Fofana (Lens) şi Marcelo Brozovic (Inter) au semnat cu formaţia din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul lui Ronaldo în Arabia Saudită a fost urmat de mai multe mutări surprinzătoare. Karim Benzema, N’Golo Kante, Roberto Firmino, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic sau Marcelo Brozovic au luat şi ei drumul Arabiei Saudite.

Nu mă voi întoarce în fotbalul european, uşa e complet închisă. Am 38 de ani, iar fotbalul din Europa şi-a pierdut din calitate. Singurul campionat valid este Premier League şi este la ani lumină de celelalte campionate.

Decizia mea de a veni aici a fost crucială în ceea ce priveşte aducerea jucătorilor de top. E un fapt. Când am venit la Juventus, Serie A era moară. După ce am semnat, a renăscut. Oriunde se duce Cristiano, el generează interes.

M-au criticat pentru faptul că am venit în Arabia Saudită, dar ce se întâmplă acum? Am deschis calea, iar acum toţi jucătorii vin aici. Într-un an vor veni şi mai mulţi jucători de top aici, iar campionatul din Arabia Saudită va depăşi campionatele din Turcia şi Olanda”, a declarat Cristiano Ronaldo, potrivit lui Fabrizio Romano.

Portughezul a vorbit foarte puţin şi despre campionatul din Statele Unite ale Americii: „Campionatul din Arabia Saudită este mai bun decât MLS”.

Cristiano Ronaldo, gest oribil către un cameraman: „Mi-am pierdut respectul pentru el”

Cristiano Ronaldo a făcut un gest oribil către un cameraman, după Al-Nassr-Al-Shabab 0-0. Portughezul a aruncat cu apă înspre cameraman după ce meciul se încheiase, vizibil deranjat că acesta continua să îl filmeze. Totodată, starul i-a făcut semn să plece de acolo.

Cristiano Ronaldo a intrat pe teren în minutul 62 al meciului din Arab Club Champions Cup. El nu a avut mari realizări.

Reclamă

Fanii au comentat imediat imaginile video, care au apărut pe Twitter. ”Se poartă ca un băiețel de 10 ani”, ”Urăsc când cineva face astfel de gesturi către o persoană care doar își face meseria”, ”Nu e o imagine care-i face cinste lui Ronaldo” sau ”Mi-am pierdut respectul pentru el după acest gest” au fost câteva dintre comentariile fanilor care l-au criticat pe portughez.

Cristiano Ronaldo joacă din sezonul trecut pentru echipa saudită Al-Nassr. Portughezul a obţinut doar locul 2 în campionat sezonul trecut, în spatele câştigătoarei titlului, Al-Ittihad.

Al-Ittihad s-a întărit serios în acest mercato, transferându-i pe Karim Benzema şi pe N’Golo Kante.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și