Închide meniul

Eden Hazard, desemnat cel mai slab jucător din 2022! Cotidianul Marca a făcut anunțul: „E clar!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 martie 2023, 20:08

Eden Hazard, desemnat cel mai slab jucător din 2022! Cotidianul Marca a făcut anunțul: „E clar!

Eden Hazard mai are contract cu Real Madrid până în 2024

Eden Hazard mai are contract cu Real Madrid până în 2024 / Profimedia

Eden Hazard a fost desemnat cel mai slab jucător din 2022, în viziunea cotidianului Marca. Celebra publicație spaniolă și-a invitat cititorii să voteze cine a fost fotbalistul cu cele mai slabe evoluții de anul trecut. La două zile după ce Lionel Messi a câștigat trofeul „FIFA The Best 2023”, s-a aflat ce jucător celebru se află la polul opus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotidianul Marca i-a pus pe fani să aleagă dintre mai mulți jucători cu evoluții sub așteptări în 2022. Printre cei enumerați s-au aflat Eden Hazard, Harry Maguire, Pierre-Emerick Aubameyang, Dele Alli, Kalidou Koulibaly și Kasper Dolberg.

Eden Hazard, desemnat cel mai slab jucător din 2022! Cotidianul Marca a făcut anunțul: „E clar!”

În urma voturilor, Marca l-a desemnat pe Eden Hazard cel mai slab jucător din 2022. 56% dintre respondenți l-au nominalizat pe mijlocașul belgian de la Real Madrid.

Harry Maguire a fost următorul în topul rușinos creat de Marca, cu 14% voturi.

„Nu există nicio îndoială cu privire la calităţile acestor jucători, dar este clar că ei nu au fost în top în ultimul timp”, a scris Marca.

Reclamă

Eden Hazard a fost chinuit de accidentări de când a semnat cu Real Madrid, în 2019. În actualul sezon, Hazard a bifat numai 7 apariții, în toate competițiile. El a marcat un gol și a oferit o pasă de gol.

Eden Hazard n-a strălucit nici la Campionatul Mondial, alături de naționala Belgiei.

Mijlocașul de 31 de ani n-a marcat vreun gol pentru Belgia la turneul final din Qatar, unde naționala sa a fost eliminată încă din faza grupelor. Ulterior, Hazard și-a anunțat retragerea de la echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Hazard mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024.

Cotat în trecut la 150 de milioane de euro de transfermarkt.com, belgianul a ajuns să valoreze în prezent 7,5 milioane de euro.

Eden Hazard, umilit de internauți după un meci disputat de Real Madrid

Eden Hazard a fost umilit de internauți după o apariție recentă în tricoul lui Real Madrid. Starul belgian, pentru care „galacticii” au plătit 115 milioane de euro în 2019, a devenit subiect de glume în mediul online din cauza formei sale fizice.

Hazard a început ca titular meciul câștigat greu de Real Madrid împotriva micuței echipe Cacereno, scor 1-0, în „16-imile” Cupei Spaniei. Rodrygo a marcat unicul gol al partidei în minutul 69.

Fostul atacant de la Chelsea a fost schimbat după 67 de minute, iar internauții s-au amuzat teribil pe seama lui. În mediul online a apărut o imagine cu Eden Hazard din timpul partidei, în care pare că belgianul are câteva kilograme în plus.

„Pe vremuri era regele din Premier League, acum este Burger King (trad – regele hamurgerilor)”, este postarea care a devenit virală în mediul online, adunând peste 20.000 de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Troll Football (@thefootballtroll)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și