Închide meniul

Eden Hazard, umilit de internauți după ultima apariție în tricoul lui Real Madrid: „E regele hamburgerilor”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 ianuarie 2023, 11:51

Eden Hazard, umilit de internauți după ultima apariție în tricoul lui Real Madrid: „E regele hamburgerilor

Eden Hazard a fost cumpărat de Real Madrid în 2019

Eden Hazard a fost cumpărat de Real Madrid în 2019 / Profimedia

Eden Hazard a fost umilit de internauți după ultima apariție în tricoul lui Real Madrid. Starul belgian, pentru care „galacticii” au plătit 115 milioane de euro în 2019, a devenit subiect de glume în mediul online din cauza formei sale fizice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hazard a început ca titular meciul câștigat greu de Real Madrid împotriva micuței echipe Cacereno, scor 1-0, în Cupa Spaniei. Rodrygo a marcat unicul gol al partidei în minutul 69.

Eden Hazard, umilit de internauți după ultima apariție în tricoul lui Real Madrid

Fostul atacant de la Chelsea a fost schimbat după 67 de minute, iar internauții s-au amuzat teribil pe seama lui. În mediul online a apărut o imagine cu Eden Hazard din timpul partidei, în care pare că belgianul are câteva kilograme în plus.

„Pe vremuri era regele din Premier League, acum este Burger King (trad – regele hamurgerilor)”, este postarea care a devenit virală în mediul online, adunând peste 20.000 de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Troll Football (@thefootballtroll)

Eden Hazard a fost mai mult accidentat de când a semnat cu Real Madrid și n-a reușit să se ridice la nivelul extraordinar pe care îl atinsese în trecut, la Chelsea.

În cei 3 ani și jumătate petrecuți pe Santiago Bernabeu, Hazard a bifat 73 de meciuri, în care a marcat numai 7 goluri și a oferit 11 assist-uri. Hazard mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat în trecut la 150 de milioane de euro de transfermarkt.com, belgianul a ajuns să valoreze în prezent 7,5 milioane de euro.

Eden Hazard n-a strălucit nici la Cupa Mondială din Qatar. Atacantul de 31 de ani n-a marcat vreun gol pentru Belgia la turneul final din Qatar, unde naționala sa a fost eliminată încă din faza grupelor. Ulterior, Hazard și-a anunțat retragerea de la națională.

Eden Hazard s-a retras de la naționala Belgiei, după dezastrul de la Campionatul Mondial

Eden Hazard s-a retras de la naționala Belgiei, după dezastrul de la Campionatul Mondial, acolo unde ”diavolii roșii” nu au reușit să treacă de faza grupelor. Mijlocașul de 31 de ani a oficializat despărțirea printr-un mesaj emoționant.

”O pagină se închide azi. Vă mulțumesc pentru toată dragostea. Vă mulțumesc pentru sprijinul total. Vă mulțumesc pentru toată fericirea împărtășită din 2008 până acum.

Am decis să pun capăt carierei mele internaționale. Urmașii sunt pregătiți. Îmi va fi dor de voi”, a scris Hazard, pe contul personal de Instagram.

Hazard a fost internațional belgian în perioada 2008-2022, în care a marcat 33 de goluri în 126 de meciuri. El a făcut parte dintr-o generație de exceptie a belgienilor, alături de Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois sau Romelu Lukaku.

Cea mai mare performanță a lui Hazard alături de națională a fost locul 3 de al Campionatul Mondial din Rusia. În meciul pentru bronz, Hazard a și marcat un gol în poarta Angliei, pe care „diavolii roșii” au învins-o cu 2-0

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și