Închide meniul

Edin Dzeko, surpriză pentru Marius Şumudică! Ce s-a întâmplat după Gaziantep – Fenerbahce 0-1

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 ianuarie 2024, 8:28

Edin Dzeko, surpriză pentru Marius Şumudică! Ce s-a întâmplat după Gaziantep – Fenerbahce 0-1

Edin Dzeko, surpriză pentru Marius Şumudică

Marius Şumudică, în timpul meciului Gaziantep - Fenerbahce / gaziantepfk.org

Edin Dzeko a avut o surpriză pentru Marius Şumudică! Antrenorul român a revenit pe banca celor de la Gaziantep, după ce la începutul acestui an s-a confruntat cu probleme medicale, el fiind chiar internat în spital după ce a avut Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru el, echipa sa a pierdut meciul de pe teren propriu în faţa liderului din Turcia, Fenerbahce, la capătul unui meci echilibrat. Fenerbahce s-a impus cu 1-0.

Edin Dzeko, surpriză pentru Marius Şumudică!

Unicul gol al partidei a fost marcat de Kahveci, în minutul 81. În minutul 50, Edin Dzeko a ratat o lovitură de la 11 metri. La finalul partidei, fostul star de la Manchester City şi Inter i-a făcut o surpriză antrenorului român.

Mai întâi, după fluierul final, el s-a dus şi l-a felicitat pe Marius Şumudică, după care i-a oferit un cadou antrenorului român. Ajuns la vestiare, Şumudică a primit tricoul atacantului din Bosnia, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică, val de ironii la conferința de presă după meciul cu Fenerbahce. Reacția dură a antrenorului de la Gaziantep

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Fenerbahce și Gaziantep, Marius Șumudică a transmis un mesaj dur pentru adversari. Tehnicianul român este de părere că arbitrajul a fost în favoarea formației din Istanbul și că nu înțelege motivul pentru care jucătorii gazdelor s-au bucurat atât de mult, după această victorie.

Reclamă

„De obicei, eu nu fac aprecieri asupra arbitrajului, însă astăzi toate fazele au fost judecate în favoarea lui Fenerbahce. Și pot spune că mi s-a părut ciudat și nu am înțeles de ce adversarii s-au exaltat așa și erau atât de fericiți de parcă ar fi cucerit Liga Campionilor.

Clubul a cheltuit o grămadă de bani pentru echipa asta, au avut și o bancă de rezerve extraordinară și s-au bucurat că ne-au învins cu 1-0. Probabil că asta ține de încrederea pe care o au”, a spus Marius Șumudică.

După acest rezultat, Gaziantep se află pe locul al 16-lea în Liga Turciei, la doar 1 punct peste primul loc retrogradabil în liga secundă. Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează duelul cu Bodrumspor, din Cupa Turciei, care este programat pe data de 17 ianuarie, de la ora 14:00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și