Închide meniul

„Efectul Cristiano Ronaldo!”. Cozi uriaşe la Old Trafford! Fanii lui Manchester United s-au îngrămădit să îşi cumpere un tricou cu starul portughez

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 14:05

„Efectul Cristiano Ronaldo!. Cozi uriaşe la Old Trafford! Fanii lui Manchester United s-au îngrămădit să îşi cumpere un tricou cu starul portughez

Fanii lui Manchester United au făcut cozi uriaşe

Colaj Instagram Manchester United

Fanii sunt în delir după ce transferul a fost oficializat. Aceştia au luat cu asalt magazinele oficiale ale clubului, la o zi după ce s-a aflat că Ronaldo va evolua cu numărul 7 pe spate. Suporterii vor cu orice preţ un tricou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Manchester United fac orice pentru un tricou cu Cristiano Ronaldo

„Diavolii” au postat, pe contul oficial de Instagram, imagini cu ceea ce se întâmplă în faţa stadionului. Sute de fanii aşteaptă să poată intra în magazinul de pe Old Trafford. „Efectul Cristiano Ronaldo„, a fost mesajul care a însoţit postarea.

View this post on Instagram


A post shared by Manchester United (@manchesterunited)

Preţurile tricourilor cu Cristiano Ronaldo sunt cuprinse între 79.95 şi 114.95 de lire sterline. Acestea se pot comanda şi online dar, dată fiind cererea uriaşă, va dura până când vor fi livrate.

Reclamă

Cristiano Ronaldo va juca din nou cu numărul 7 pe tricou la revenirea la Manchester United. Deşi regulamentul din Premier League nu îi permitea, s-a obţinut o derogare. Înţelegerea prevedea că jucătorii trebuie să poarte pe tricou, întreg sezonul, numărul cu care au debutat în noua ediție de campionat.

Cererea formulată a fost admisă, iar Ronaldo va prelua numărul 7 de la Edinson Cavani, cel care începuse sezonul cu 7. Edinson Cavani va prelua numărul 21 lăsat liber de Daniel James. „Nu eram sigur că va fi posibil să primesc numărul 7 pe tricou din nou, dar îi mulţumesc mult lui Edinson pentru acest uriaş gest pe care l-a făcut pentru mine”, a spus Cristiano Ronaldo pentru site-ul oficial al clubului din Manchester.

Manchester United a reuşit o lovitură financiară extraordinară

Preţul acţiunilor lui Manchester United au crescut, la numai câteva ore după ce transferul a devenit oficial, cu 8%. Jurnalistul Joe Pompliano a dezvăluit că asta se traduce într-o afacere de 250 de milioane de euro! „Este o nebunie”, a mai adăugat acesta.

Reclamă 4 / 0/3

O situaţie similară s-a întâmplat în 2018. După ce au apărut informaţii că Ronaldo va fi transferat de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, acţiunile lui Juventus au suferit o creştere de 30%, într-o săptămână, la bursa din Milano.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United
  • Fanii „diavolilor” vor cu orice preţ un tricou cu starul portughez

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și