Închide meniul

Manchester United a reuşit o lovitură financiară extraordinară! Cristiano Ronaldo, o „fabrică” de bani. „Diavolii” au obţinut, în numai câteva ore, o sumă uriaşă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 8:24

Manchester United a reuşit o lovitură financiară extraordinară! Cristiano Ronaldo, o „fabrică de bani. „Diavolii au obţinut, în numai câteva ore, o sumă uriaşă

Cristiano Ronaldo, o "fabrică" de bani

Profimediaimages

S-a creat o adevărată isterie în fotbalul mondial. Site-ul lui United a căzut la doar câteva minute după ce mutarea a devenit oficială. Şocul s-a resimţit şi pe bursă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, o „fabrică” de bani

Preţul acţiunilor lui Manchester United au crescut imediat cu 8%. Jurnalistul Joe Pompliano a dezvăluit că asta se traduce într-o afacere de 250 de milioane de euro! „Este o nebunie”, a mai adăugat acesta.

O situaţie similară s-a întâmplat în 2018. După ce au apărut informaţii că Ronaldo va fi transferat de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, acţiunile lui Juventus au suferit o creştere de 30%, într-o săptămână, la bursa din Milano.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United

Manchester United i-a plătit aproximativ 20 de milioane de euro lui Juventus pentru Cristiano Ronaldo, anunță Fabrizio Romano. Portughezul a semnat până în 2023.

Reclamă

Bine ai revenit acasă!„, a fost anunţul grupării de pe Old Trafford pentru jucătorul care, în primul mandat, a marcat 118 goluri în 292 de apariții.

Ronaldo va fi plătit regeşte la Manchester United. Starul portughez ar urma să încaseze 660.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 31 de milioane de euro anual, potrivit Sky Italia. Salariul este similar cu cel pe care Cristiano îl avea la Juventus.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru fanii lui Juventus

Astăzi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi întotdeauna orașul Torino până la ultimele mele zile.

Bianconerii m-au respectat întotdeauna și am încercat să-i mulțumesc respectului luptând pentru ei în fiecare joc, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În cele din urmă, putem privi cu toții înapoi și ne dăm seama că am realizat lucruri grozave, nu toate cele pe care ni le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă.

Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faci parte din istoria mea, deoarece simt că fac parte din a ta. Italia, Juve, Torino, bianconerii, veți fi mereu în inima mea”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și