Închide meniul

Enzo Fernandez și Joao Felix, show total în West Ham – Chelsea! Jucătorii aduși în această iarnă au făcut spectacol pentru londonezi

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 15:09

Enzo Fernandez și Joao Felix, show total în West Ham – Chelsea! Jucătorii aduși în această iarnă au făcut spectacol pentru londonezi

Enzo Fernandez și Joao Felix, show total în West Ham - Chelsea

Joao Felix, în tricoul lui Chelsea / Profimedia

Enzo Fernandez și Joao Felix au făcut show în prima repriză a meciului West Ham – Chelsea! Cei doi jucători aduși în această iarnă pe Stamford Bridge au fost arhitecții unui gol superb în minutul 17.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea a început mult mai bine meciul, motivată să adune cat mai multe puncte și să compenseze pentru startul modest de sezon.

Enzo Fernandez și Joao Felix, show total în West Ham – Chelsea! Jucătorii aduși în această iarnă fac spectacol pentru londonezi

Mykhailo Mudryk, Enzo Fernandez și Joao Felix au creat faza superbă a primului gol din meci. Ucraineanul a recuperat un balon, i-a pasat lui Enzo Fernandez, iar campionul mondial a trimis o centrare superbă în careu.

Joao Felix s-a demarcat fără emoții și a trimis mingea în poarta lui Fabianski, devenit simplu spectator. Cei trei fotbaliști au fost marile achiziții ale londonezilor în această perioadă de mercato. Portughezul Joao Felix este doar împrumutat, însă există o clauză de cumpărare definitivă la finele sezonului.

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de jurnaliștii de la The Athletic.

Reclamă

Britanicii anunță că superstarul parizian are o clauză contractuală care îi permite să nu-și prelungească contractul cu PSG dincolo de vara anului 2024. Astfel, Kylian Mbappe ar putea semna cu Real Madrid din postura de fotbalist liber de contract.

Clubul din Madrid a încercat să-l transfere pe francez și în vara lui 2022, iar mutarea a fost foarte aproape să se realizeze. Situația a fost însă schimbată după presiunile uriașe care au fost puse pe Kylian Mbappe de a rămâne în Franța.

Inclusiv Emmanuel Macron, președintele din Hexagon, a jucat un rol decisiv în convingerea fotbalistului de a nu pleca în Spania. Totuși, Mbappe nu pare a fi mulțumit de ce se întâmplă la PSG și ia în calcul să facă totuși trecerea la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe nu va pleca de la Paris în această vară. Real Madrid va monitoriza atent situația francezului, după ce a aflat de clauza din contract care poate favoriza un transfer în 2024. Haaland era o altă țintă pentru madrileni, dar este mai avantajos să-l iei pe Mbappe liber în 2024 decât să dai 176 de milioane de lire sterline pentru Haaland”, precizează sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și