Închide meniul

Erik ten Hag, „săgeţi” către Cristiano Ronaldo, la două luni după ce starul lusitan a plecat de la Manchester United: „Există un singur Messi!”

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2023, 20:10 / Actualizat: 23 ianuarie 2023, 9:21

Erik ten Hag, săgeţi” către Cristiano Ronaldo, la două luni după ce starul lusitan a plecat de la Manchester United: „Există un singur Messi!

Erik ten Hag, săgeţi către Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Erik ten Hag / Profimedia Images

  • Erik ten Hag, săgeţi către Cristiano Ronaldo
  • Ce a declarat antrenorul de la Manchester United

Erik ten Hag a trimis „săgeţi” către Cristiano Ronaldo, la două luni distanţă după ce starul lusitan a plecat de la Manchester United. Managerul trupei de pe Old Trafford a făcut o ironie la adresa jucătorului lui Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a despărţit cu scandal de Manchester United, la finalul anului trecut. Starul lusitan şi-a reziliat contractul cu gruparea de pe Old Trafford, după ce a acordat un interviu exploziv în presa britanică.

Erik ten Hag, „săgeţi” către Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag a oferit un interviu, înaintea duelului stelar din Premier League, dintre Arsenal şi Manchester United. Managerul „Diavolilor” a avut doar cuvinte la adresa lui Lionel Messi, şi l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Ten Hag susţine că există un singur Lionel Messi, cel care a devenit campion mondial în Qatar, în timp ce ceilalţi jucători trebuie să muncească mai mult pentru echipă. Această declaraţie face trimitere directă către CR7, deoarece starul lusitan şi managerul de pe Old Trafford se aflau în relaţii extrem de reci, atitudinea lusitanului fiind cea care l-a nemulţumit pe antrenorul olandez.

„Există un singur Messi, l-am văzut la Cupa Mondială. Restul trebuie să muncească și să facă parte din echipă”, a declarat Erik ten Hag, conform presei britanice.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, titular şi căpitan în Al-Nassr – Al Ettifaq

Cristiano Ronaldo este titular în partida dintre Al-Nassr – Al Ettifaq! S-a aflat totodată şi câte tricouri cu starul lusitan vinde clubul saudit pe zi. Fanii iau cu asalt zilnic magazinele clubului din Golf, iar în conturile formaţiei intră sume uluitoare.

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al-Nassr la începutul anului, însă a bifat doar meciul amical cu PSG. Astăzi va debuta starul lusitan la noua echipă, fiind aşteptat ca un zeu. Fanii i-au pregătit chiar un moment special.

Cristiano Ronaldo va fi titular în partida din etapa a 14-a din prima ligă din Arabia Saudită. Anunţul a fost făcut pe contul oficial al clubului din Golf. Totodată, starul lusitan va fi şi căpitan, la primul meci oficial pentru noua sa echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea partidei din această rundă, jurnaliştii de la Marca au anunţat faptul că Al-Nassr vinde peste 400 de tricouri pe zi cu Cristiano Ronaldo. Preţul este e măsura starului lusitan, fanii plătind 100 de euro pentru fiecare echipament.

Astfel, doar din vânzarea tricourilor, în conturile celor de la Al-Nassr intră zilnic 40.000 de euro.

Cristiano Ronaldo este aşteptat să debuteze la Al-Nassr, în partida cu Al-Ettfaq. Toate biletele au fost epuizate pentru acest meci, astfel stadionul va fi plin. 25.000 de oameni vor asista la primul meci oficial al starului lusitan, pentru noua echipă.
În primele două partide după transferul la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo nu a putut evolua din cauza unei suspendări de două etape primite pe vremea când evolua pentru Manchester United.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
13
apr.
23:30
Estoril – Braga 0-1, în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4
13
apr.
23:30
U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!
13
apr.
23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
13
apr.
23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj
13
apr.
22:51
VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
13
apr.
22:13
VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”
Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11
Premier League • 5 apr., 8:53
Chelsea, victorie dramatică în fața lui Manchester United! Cole Palmer a întors soarta partidei minutele 90+10 și 90+11