Închide meniul

Erling Haaland, reacție memorabilă după moartea lui Pele. Ce a putut transmite în 11 cuvinte

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 23:30

Erling Haaland, reacție memorabilă după moartea lui Pele. Ce a putut transmite în 11 cuvinte

Erling Haaland, mesaj surprinzător de la Jamie Carragher: "Poate ai ales greşit clubul!"

Erling Haaland, avertizat de jucătorul de legendă al lui Liverpool / Profimediaimages

Erling Haaland a avut o reacție memorabilă după moartea lui Pele. Starul lui Manchester City a transmis un mesaj, pe rețelele sociale, prin care a anunțat ce fotbalist uriaș a fost brazilianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pele a murit la 82 de ani, după o lungă suferință cauzată de cancerul de colon. Singurul fotbalist care a câștigat trei Cupe Mondiale s-a stins din viață, iar vestea tragică a întristat întregul mapamond.

Erling Haaland, reacție memorabilă după moartea lui Pele

Haaland a avut nevoie de numai 11 cuvinte pentru a-l descrie pe fotbalistul legendar al Selecao.

Tot ce vezi la orice jucător, Pele a făcut primul. RIP„, a scris Haaland pe Insta Story.

Reclamă

Pele a fost internat la spital la finalul lunii noiembrie. Deşi fiicele sale sperau ca acesta să fie externat pentru a petrece sărbătorile acasă, medicii au preferat să îl ţină sub supraveghere, starea sa înrăutăţindu-se pe zi ce trece. Pe lângă cancer, Pele era afectat şi de o puternică infecţie respiratorie.

Pele este considerat de unii specialişti ca fiind cel mai mare jucător de fotbal din istorie. Fostul atacant al Selecao a câştigat de trei ori Cupa Mondială, fiind singurul care a reuşit această performanţă. Acesta a câştigat prestigiosul trofeu în 1958, 1962 şi 1970. La aceste trei trofee se mai adaugă alte şase titluri de campion în Brazilia, două Cupe Libertadores, 2 Cupe Intercontinentale şi o Supercupă Intercontinentală, alături de Santos.

Regele Gică Hagi, mesaj pentru Regele Pele

Regele Gică Hagi a avut un mesaj special pentru Regele Pele, după ce starul brazilian a murit la 82 de ani, în această seară. Căpitanul Generației de Aur și-a adus aminte de momentul în care a jucat în duelul amical care a cinstit 50 de ani de viață ai lui Pele.

Reclamă 4 / 0/3

Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani. Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toți cei apropiați lui, dar și către toți iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente.

Un geniu a plecat astăzi dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia și World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihnește-te în pace, Pele!”, a scris Hagi, pe Facebook.

Hagi a fost cel care l-a ajutat pe prietenul său Gabi Balint să primească un autograf și un mesaj special de la Pele, pe care l-a întâlnit în trecut, în Elveția.

Rică Răducanu, românul care a băut o bere cu marele Pele

Și Rică Răducanu a transmis un mesaj de condoleanțe după dispariția lui Pele. Acesta a amintit ce s-a întâmplat atunci când a fost față în față cu legenda Braziliei.

Eu am jucat de două ori împotriva lui, prima oară când l-am cunoscut pe Maracana, într-un amical, și în Mexic, când mi-a dat golul ăla. Le-am spus tuturor ziariștilor ”L-am lăsat, mă, că e prieten cu mine”. Toată lumea spunea că l-am lăsat pe Pele.

Când l-am cunoscut eu, am băut o bere acolo la Rio, nici nu ziceai că e Pele. Îți dădeai seama că avea oameni după el. Toată lumea îl știa. Cred că de aceea a venit să mă cunoască, că el a venit. Că era cu glumele, ca mine. A venit la hotel, m-am trezit cu poliția la Rio. A venit cineva și mi-a spus că vrea Pele să mă cunoască. Nu-mi venea să cred.

Am stat la o cerveza (n.r. – o bere). Aia are doi litri, e mare. Ce poți să vorbești. Mi-a spus să rămân acolo, că-s de-al lor. Am zis că plec eu în România, dar era departe, la capătul lumii. Eu sunt original de aici. Puteam să rămân să joc”, a spus Rică Răducanu, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Pele a murit la 82 de ani
  • Cum a reacționat Erling Haaland

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și