Închide meniul

Erling Haaland, tentat să semneze cu Barcelona! Cum l-a făcut Xavi pe superstarul norvegian să își ia gândul de la Real Madrid și Manchester City

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 aprilie 2022, 8:55

Erling Haaland, tentat să semneze cu Barcelona! Cum l-a făcut Xavi pe superstarul norvegian să își ia gândul de la Real Madrid și Manchester City

Erling Haaland s-a înțeles cu Manchester City

Erling Haaland, în timpul unui meci / Profimedia

Erling Haaland este tot mai tentat să semneze cu Barcelona. Superstarul lui Dortmund nu lua în calcul transferul pe Camp Nou, dar succesul uriaș al catalanilor din ”El Clasico” i-au dat de gândit superstarului norvegian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, Bayern Munchen și PSG se numără printre echipele care îl monitorizează pe Erling Haaland. Dar, la ora actuală, Real Madrid și Manchester City par principalele favorite să obțină semnătura starului norvegian.

Erling Haaland poate ajunge la Barcelona

Erling Haaland trebuie să își decidă viitorul în mai puțin de o lună. Granzii Europei sunt pe urmele sale, iar Mundo Deportivo anunță că varianta Barcelona nu a picat definitiv. Catalanii nu își permit un salariu uriaș, dar sursa citată anunță că Xavi l-ar fi făcut pe superstarul norvegian să ia în calcul transferul pe Camp Nou.

Umilința din ”El Clasico”, scor 4-0, l-ar fi determinat pe Erling Haaland să analizeze din nou posibila sa destinație, scrie sursa citată. Xavi vrea să se bazeze doar pe tineri, lucru pe care i l-a transmis atacantului la Munchen, când cele două părâi s-au întâlnit.

Echipa care îl va transfera pe internaționalul norvegian de 21 de ani va trebui să scoată din conturi nu mai puțin de 200 de milioane de euro. Conform El Chiringuito, suma va fi distribuită astfel: 100 de milioane către Dortmund, 50 de milioane către tatăl lui Haaland și 50 de milioane către Mino Raiola.

Reclamă

Dortmund, „îngrozită” de oferta astronomică pe care Manchester City i-a făcut-o lui Erling Haaland

Hans-Joachim Watzke, directorul general al Borussiei Dortmund, a reacţionat după ce a aflat că Manchester City i-a pregătit o ofertă astronomică lui Erling Haaland. Starul norvegian ar fi câștigat 600.000 de euro/săptămână!

Hans-Joachim Watzke anunţă că Dortmund nu poate face o contraofertă care să bată salariul astronomic propus de Manchester City. Totuşi, directorul general al Borussiei Dortmund nu este îngrijorat că norvegianul se va transfera la vară. Acesta a explicat că gruparea de pe „Signal Iduna Park” e gata să îl găsească pe „următorul Haaland”.

„Nu ştim nimic concret acum, dar nu putem să concurăm cu Manchester City. Dacă Erling va pleca, vom găsi un nou talent şi îl vom transforma într-un superstar. Trebuie să fim atenţi şi să ne păstrăm jucătorii, chiar dacă cluburile din Anglia pun presiune”, a reacţionat Hans-Joachim Watzke, citat de Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și