Închide meniul

Everton – Tottenham 2-2. Radu Drăgușin, introdus în teren de ziua lui! Ianis Hagi a jucat 18 minute în Alaves – Barcelona 1-3

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 21:00 / Actualizat: 5 februarie 2024, 14:55

Everton – Tottenham 2-2. Radu Drăgușin, introdus în teren de ziua lui! Ianis Hagi a jucat 18 minute în Alaves – Barcelona 1-3

Presa din Spania nu l-a menajat pe Ianis Hagi după meciul din Cupa Regelui

Ianis Hagi, în timpul meciului Deportivo Alaves - Betis Sevilla / Profimedia

Meciul Everton – Tottenham 2-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Radu Drăgușin a fost introdus pe teren în minutul 89, echipa lui pierzând, in-extremis, victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a intrat pe finalul meciului dintre Alaves și Barcelona. Ianis Hagi nu a reuşit să se facă remarcat în confruntarea cu starurile lui Xavi. Românul a primit nota 6.9, potrivit sofascore.com.

Deportivo Alaves – Barcelona 1-3

Min. 90+6: Final de meci! Deportivo – Barcelona 1-3. Gruparea blaugrana a revenit pe podium, Alaves este pe locul 11 în La Liga.

Min. 78: Ianis Hagi a intrat pe teren, în locul lui Tenaglia.

Min. 72: Vitor Roque a văzut două cartonaşe galbene în decurs de cinci minute şi a fost trimis la cabine.

Reclamă

Min. 63: Deportivo Alaves – Barcelona 1-3. Puştiul de 18 ani al catalanilor, Vitor Roque, a înscris.

Min. 51: Deportivo Alaves – Barcelona 1-2. Omorodion a înscris din pasa lui Sola. Gazdele revin în joc.

Min. 49: Deportivo Alaves – Barcelona 0-2. Gundogan a mărit proporţiile scorului!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 22: Deportivo Alaves – Barcelona 0-1. Lewandowski şi-a arătat clasa şi a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

Update 19.00: Echipele de start. Ianis Hagi e rezervă!

Deportivo Alaves: Sivera – Lopez, Duarte, Marin, Tenaglia – Guidi, Blanco, Guevara – Rioja, Omorodion, Sola

Barcelona: Pena – Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo – De Jong, Christensen, Gundogan – Yamil, Lewandowski, Pedri

Everton – Tottenham 2-2

Fluier final! Everton – Tottenham se termină 2-2!

Min. 94: Everton – Tottenham 2-2! Branthwaite a marcat şi Tottenham este egalată!

Reclamă

Min. 89: Radu Drăguşin a fost introdus pe teren, de ziua lui! Cadoul lui Postecoglou pentru internaţionalul român, de ziua lui

Min. 41: Everton – Tottenham 1-2! Richarlison a reușit „dubla” după un șut fabulos, de la distanță. Mingea a prins efect, iar portarul nu a reușit să respingă.

Min. 30: Everton – Tottenham 1-1! Calvert – Lewin a restabilit egalitatea! A înscris cu capul, după o fază fixă.

Min. 4: Everton – Tottenham 0-1! Richarlison a deschis scorul! A trimis un șut din interioul careului și l-a învins fără probleme pe Pickford. A primit pasa de la Udogie.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Everton și Tottenham:

Everton: Pickford – Mykolenko, Branthwaite, Tarkowsi, Godfrey – McNeil, Garner, Gueye, Young – Harrison – Calvert-Lewin

Rezerve: Virginia, Coleman, Keane, Petterson, Hunt, Metcalfe, Dobbin, Beto, Chermiti

Tottenham: Vicario – Pedro Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Hojbjerg, Bentancur – Johnson, Maddison, Werner – Richarlison

Rezerve: Forster, Emerson, Davies, Drăgușin, Skipp, Gil, Kulusevski, Sarr, Scarlett

Având în vedere că Tottenham a jucat ultimul meci pe data de 31 ianuarie, este de așteptat ca antrenorul Ange Postecoglou să menajeze anumiți jucători la acest meci. Astfel, britanicii l-au anunțat titular pe Drăgușin, chiar de ziua lui, care încă nu a fost utilizat din postura de titular de către tehnicianul australian.

Înainte de acest duel, Spurs este pe locul 4 în Premier League, cu 43 de puncte după 22 de etape disputate. De cealaltă parte, Everton este pe locul 18, cu 18 puncte, poziție care duce la retrogradarea în Championship.

În ultima etapă din Premier League, echipa lui Radu Drăgușin s-a impus împotriva lui Brentford, cu scorul de 3-2. De cealaltă parte, Everton a obținut un rezultat de egalitate în meciul cu Fulham, încheiat cu scorul de 0-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna decembrie a anului trecut. La momentul respectiv, Spurs se impunea cu scorul de 2-1.

Alaves – Barcelona

Echipele probabile pentru duelul dintre Alaves și Barcelona:

Alaves: Sivera; Tenaglia, Marin, Duarte, Lopez; Blanco, Guevara; Vicente, Guridi, Rioja; Omorodion

Barcelona: Pena; Kounde, Araujo, Christensen, Cancelo; Gundogan, Pedri, F de Jong; Yamal, Lewandowski, F Lopez

Înainte de acest meci, echipa lui Ianis Hagi se află pe locul 11 în La Liga, cu 26 de puncte obținute după cele 22 de partide disputate. De cealaltă parte, catalanii lui Xavi sunt pe locul 4, cu 47 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, care se află pe poziția a 3-a.

În ultimul meci din campionat, Alaves s-a impus, în deplasare, pe terenul ultimei clasate Almeria. Duelul respectiv s-a încheiat cu scorul de 3-0, în favoarea oaspeților. De cealaltă parte, Barcelona a reușit să se impună, pe teren propriu, în meciul cu cei de la Osasuna, cu scorul de 1-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două cluburi a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. La acel moment, catalanii câștigau meciul cu scorul de 2-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și