Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Șumudică: ”Jucătorii chiar râdeau de mine și spuneau: `Iar te duci în carantină? Iar te duci în izolare`”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 13:49

EXCLUSIV | Marius Șumudică: ”Jucătorii chiar râdeau de mine și spuneau: `Iar te duci în carantină? Iar te duci în izolare`”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Raed Arafat

”Asta este și o problemă de-a mea care mă roade în momentul de față că îmi doresc să revin în țară. Nu înțeleg de ce un om care vine dintr-o țară care nu are nicio problemă în momentul de față la o populație de 6 ori mai mare decât România. Sunt obligat să fiu în izolare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deci eu vin pentru 12 zile acasă și sunt obligat să stau 14 zile în izolare. Vreau să îmi văd familia și mă va ține în izolare departe de familie, fără să îi văd, la un domiciliu sau o casă unde să stau singur.

Mi se pare aberant în momentul de față când Turcia are mai puține cazuri decât România. Turcia în momentul de față nu are nicio problemă de carantină, de izolare cu nimeni din orice țară ar veni. Eu trebuie să vin acum 12 zile în țară pentru vacanța mea scurtă, după ce am stat în carantină și în Turcia atâta timp și am lucrat departe de familie. 

Marius Șumudică: ”Vin cu un avion privat. Mi-am închiriat avion privat.”

Să vin în România să mă izolez atât timp cât țara de unde vin acum este cu teste sub cea ce se întâmplă în România în momentul de față. Am 11 teste într-o lună jumătate, mâine il fac pe al 12-lea și sunt negativ în toate. Vin cu un avion privat. Mi-am închiriat avion privat. 

Aș vrea să îi întreb și eu pe toți, pe domnul Arafat, pe cei care se ocupă, vreau să fac un apel și să întreb de ce eu și stafful meu care avem hârtii, avem 12 teste, suntem negativi. Să ni se facă testul când ajungem și să ne lase la familii. Nu se poate așa ceva  
Vin dintr-o țară care nu are risc în momentul del față. Deci este inuman ceea ce se întâmplă. Da chiar râdeau de noi, râdeau și ne luau ieri așa în bășcălie că fiecare ba pleca în Franța, ba în Spania care a avut probleme, ba în Italia și nu au niciun fel de problemă, se duc la familii. 

Reclamă

Și eu mă duc în România, unde sunt mai multe cazuri decât în multe țări în momentul de față și trebuie să stau izolat. Chiar râdeau de mine și spuneau: Iar te duci în carantină?  Iar te duci în izolare. Niște lucruri aberante, pe cuvântul meu, e aberant tot cea ce se întâmpla. Este strigător la cer”, a spus Șumudică, pentru AntenaSport. 
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și