Închide meniul

Execuția sezonului în Serie A! Hakan Calhanoglu, gol direct din corner în Roma – Inter 0-3. „Da, așa am vrut să dau!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 11:36

Reclamă
Execuția sezonului în Serie A! Hakan Calhanoglu, gol direct din corner în Roma – Inter 0-3. „Da, așa am vrut să dau!

Hakan Calhanoglu. gol direct din corner în Roma - Inter 0-3

Profimedia

Hakan Calhanoglu a declarat că vrut încă de la bun început să marcheze în această manieră. Turcul a șutat la colțul scurt și l-a prins pe picior greșit pe Rui Patricio, portarul lui AS Roma. VIDEO AICI

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hakan Calhanoglu, gol din corner în Inter – AS Roma 0-3

“Da, așa am vrut să dau. Mereu încerc să trag spre cea mai apropiată bară din corner şi de această dată a funcţionat bine. Mă bucur şi pentru assistul meu pentru Edin Dzeko. Inter a dominat, nu i-am permis nimic Romei, a fost un joc foarte bun”, a spus Calhanoglu pentru DAZN, potrivit Football Italia.

Inter Milano, cu Ionuţ Radu rezervă, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa AS Roma, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de Calhanoglu ’16, Dzeko ’24 şi Dumfries ’39. Calhanoglu a pasat decisiv la golul lui Dzeko.

După 0-3 cu Inter, Roma a rămas la nouă puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în Champions League, ocupat în prezent de Atalanta. 7 înfrângeri are Jose Mourinho în ultimele sale 15 partide la AS Roma. Inter este pe locul secund în Serie A, la un punct de liderul Milan.

Reclamă

Jose Mourinho, scandal uriaș după Inter – AS Roma 0-3

Jose Mourinho i-a răspuns unei singure întrebări corespondentului de la flash-interviu, Diletta Leotta. Portughezul a refuzat să vorbească și cu invitații din studioul DAZN de la marginea terenului, care deține drepturile pentru Serie A.

„Îmi cer scuze vouă și celor care ne ascultă de acasă, dar nu vreau să răspund la întrebările din studio”, a „tunat” Jose Mourinho.

Leotta a reacționat imediat după gestul lui Mourinho și l-a taxat pe antrenorul portughez. „Ne pare rău că Jose Mourinho a luat această decizie. Un dialog ar fi fost pozitiv atât pentru noi, cât și pentru fanii Romei, în special”.

Reclamă 4 / 0/3

Mourinho a continuat scandalul și la conferința de presă, unde s-a certat cu toată lumea. Supărat, „The Special One” i-a răspuns ironic unui jurnalist, la prima întrebare care i-a fost adresată, după care s-a ridicat și a plecat nervos.

„Meseria voastră este mult mai ușoară decât a noastră. De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”, a spus Jose Mourinho.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și