Închide meniul

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk. Avertismentul „Bursucului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2023, 16:39

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk. Avertismentul „Bursucului

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

Au apărut explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce antrenorul în vârstă de 55 de ani a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk. Noua echipă a „Bursucului” a fost învinsă categoric de Gwangju, scor 0-2, într-un meci din etapa a 19-a din prima ligă din Coreea de Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a oferit prima reacţie, în faţa jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă. A transmis că jucătorii săi nu au respectat indicaţiile tactice şi că tot ceea ce s-a pregătit la antrenamente nu a fost pus în practică.

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk

Ceea ce am pregătit nu a ieşit bine. Nu ne-am descurcat bine în prima repriza. Nu am avut nicio şansă şi nu am avut ocazii în ofensivă.

Am arătat puţin mai bine în repriza a doua, dar a fost dezamăgitor„, a declarat Dan Petrescu, potrivit hakyung.com.

Fostul antrenor al lui CFR Cluj nu s-a putut baza pe trei jucători de bază din defensivă. Kim Jin-soo, Kim
Moon-hwan şi Hong Jeong-ho sunt accidentaţi. I-a lipsit şi mijlocaşul Baek Seung-ho.

Reclamă

Nici măcar jucătorii care s-au întors după accidentari nu sunt într-o situație foarte bună din punct de vedere fizic. Este o combinație de factori care arată că avem probleme„, a mai spus „Bursucul”.

Dan Petrescu anunţă că va lua măsuri şi că va face mai multe schimbări în echipă.

Le voi da mai multe şanse jucătorilor care au evoluat mai puţin„, a fost avertismentul românului.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu s-a despărţit în această vară de CFR Cluj şi a semnat cu Jeonbuk Hyundai, echipă alături de care îşi propune câştigarea titlului şi a Ligii Campionilor Asiei.

Dan Petrescu, înfrângere la primul meci oficial la noua echipă

Jeonbuck Hyundai s-a văzut condusă în minutul 20, în partida din deplasare cu Gwangju. Lee Soon-Min a marcat pentru gazde. Ulterior, scorul a fost majorat de Lee Kun-Hee, în prelungirile meciului, stabilind de altfel şi scorul final.

De altfel, pentru Jeonbuck, echipa lui Dan Petrescu, a fost prima înfrângere înregistrată pe terenul celor de la Gwangju, după şase ani. Mai exact, în aprilie 2017, Gwangju o mai învingea pe Jeonbuck pe teren propriu.

Echipa lui Dan Petrescu ocupă în prezent locul 8, fiind la 19 puncte distanţă de liderul Ulsan Hyundai, şi la egalitate cu Daejeon, echipă de pe locul şase, loc care asigură prezenţa în play-off.

În următoarea partidă, trupa lui Dan Petrescu se va duela tot cu Gwangju, însă în sferturile Cupei Coreei de Sud.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și