Închide meniul

Explicațiile lui Joan Laporta după ce Lionel Messi a devenit liber de contract. „Mi-aș dori să pot spune că rămâne!” Motivul pentru care nu și-a prelungit înțelegerea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 9:01

Explicațiile lui Joan Laporta după ce Lionel Messi a devenit liber de contract. „Mi-aș dori să pot spune că rămâne! Motivul pentru care nu și-a prelungit înțelegerea

Joan Laporta, după ce Messi a rămas liber de contract

Profimedia

Joan Laporta i-a asigurat pe suporterii Barcelonei că negocierile sunt în plină desfășurare și că toate părțile implicate doresc semnarea unei noi înțelegeri. Problemele nu sunt cu Messi, ci sunt de ordin juridic, pentru că noul său contract ar încălca regula fair-play-ului financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta, explicații după ce Lionel Messi a rămas liber de contract

Vrem ca Lionel Messi să rămână. De asemenea, și Leo vrea să rămână și este încântat de asta. Totul este pe drumul cel bun. Dar avem problema fair-play-ului financiar, trebuie să respectăm anumite reguli. Mi-aș dori să pot spune că Leo rămâne, dar încă nu pot. Suntem în căutarea celei mai bune soluții pentru ambele părți.”, a declarat Laporta pentru Onda Cero, citat de Mundo Deportivo.

Leo Messi, cel mai important jucător din istoria Barcelonei, este liber de contract după 7478 zile. Înţelegerea semnată de către argentinian pe 25 noiembrie 2017 a expirat pe 1 iulie 2021.

Tatăl lui Messi dezvăluia, luna trecută, că starul argentinian este dispus să renunțe cel mult la jumătate din bani. Mundo Deportivo a scos la iveală că argentinianul câștiga până la 138 de milioane de euro pe sezon.

Barcelona a obţinut pentru prima oară semnătura lui Messi pe 14 decembrie 2000. A fost un acord neoficial, semnat pe un șervețel.

Reclamă

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi

Dacă nu va semna un nou contract cu Barcelona, Messi este aşteptat cu braţele deschise de Pep Guardiola. Potrivit The Sun, campioana Angliei poate reuşi transferul anului dacă îi va achita lui Lionel Messi un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Această sumă trebuie să intre în conturile golgheterului la zi din La Liga după achitarea taxelor.

Atacantul de 33 de ani este dispus să parafeze un contract valabil pe 12 luni, cu opţiune de prelungire pe încă un an. În total, ar primi 25 de milioane de lire sterline în decursul unui singur sezon. Messi ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League.

Şi Inter Miami îl vrea pe Messi! David Beckham pregătește lovitura secolului

Un alt scenariu posibil este Messi la Inter Miami. Potrivit presei din Anglia, argentinianul e aproape de a semna un contract pe 10 ani cu Barcelona, dar va mai juca în La Liga doar în următoarele două sezoane. Ulterior, Messi ar ajunge la Inter Miami, echipa lui David Beckham.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi și-a exprimat în multe rânduri dorința să-și încheie cariera în MLS. Jorge Mas, coproprietarul lui Inter Miami, este optimis că poate să-l ademenească pe starul Barcelonei în Florida.

„Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite ale Americii la un moment dat, mereu a fost una dintre dorințele mele, dar nu știu ce se va întâmpla”, spunea Lionel Messi la finalul anului trecut.

 

 

Recomandări
  • Lionel Messi, liber de contract
  • Explicațiile lui Joan Laporta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și