Închide meniul

„Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 16:30

Reclamă
„Extraordinar! Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea

Denis Draguș semnează cu Trabzonspor!

Denis Drăguș, în timpul unui meci / Profimedia Images

Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Atacantul legitimat în prezent la Gaziantep, sub formă de împrumut, va schimba echipa în perioada de mercato din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul care îl deține pe român, Standard Liege, a fost de acord cu oferta primită din partea oficialilor de la Trabzonspor. Astfel, mutarea a intrat în linie dreaptă.

Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor!

Publicația belgiană Le Soir a anunțat faptul că Trabzonspor le va plăti celor de la Standard Liege suma de 2 milioane de euro, la care se vor mai adăuga și alte bonusuri.

De asemenea, salariu românului va fi unul uriaș la formația din Turcia. Este vorba despre suma de 1,6 milioane de euro pe an!

Florin Manea a vorbit și el despre această mutare. Acesta a spus că cele două părți sunt ca și înțelese și că atacantul român va semna, cât de curând cu Trabzonspor, echipă care ocupă acum poziția a 3-a în campionatul din Turcia.

Reclamă

”Nu sunt încheiate complet toate negocierile, dar există o ofertă importantă pentru Denis Drăguș de la Trabzonspor. Sunt destul de avansate, foarte avansate, să spunem… Suntem foarte aproape să ne înțelegem. Trabzon este echipă din primele 3 în Turcia, va juca în Europa sezonul viitor.

Ar fi extraordinar și pentru Denis să ajungă acolo. Ar fi un pas înainte să meargă la echipa asta. Am discutat acum 6 ore cu ei, ieri seara am vorbit cu vicepreședintele. Sunt aceiași patroni ca și la Genoa, suntem foarte aproape să închidem acest transfer”, a spus Manea, potrivit playsport.ro.

În acest sezon, Drăguș a impresionat în tricoul celor de la Gaziantep. Românul a marcat 13 goluri în 37 de meciuri și a oferit o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei

Marius Șumudică este de părere că Edi Iordănescu greșește atunci când îl utilizează pe Denis Drăguș în bandă. Acesta și-a argumentat opinia și a spus că atacantul a marcat 13 goluri în Turcia, din centrul atacului.

De asemenea, „Șumi” a menționat că atacantul pe care l-a adus la Gaziantep este o soluție mult mai bună pentru echipa națională, față de George Pușcaș, legitimat în prezent la Bari, în Serie B, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

”Îmi pun și eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia din poziția de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia? Niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție înaintea lui Drăguș.

Luați cifrele, statistica, cum a zis Gică mai devreme. Tot o dăm cu Serie B, cu Italia. Păi comparăm Serie B cu campionatul Turciei? Uitați-vă cine joacă în fiecare campionat, ce sume sunt. Noi tot vorbim de asta pentru că avem jucători în Serie B. Dennis Man face obiectul unui transfer, e clar, e titular la echipa de pe primul loc”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și