Închide meniul

Fabrizio Romano, un nou anunț despre viitorul lui Radu Drăgușin! Oficialii unui club din Premier League, la meciul românului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 decembrie 2023, 13:43

Fabrizio Romano, un nou anunț despre viitorul lui Radu Drăgușin! Oficialii unui club din Premier League, la meciul românului

Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român din istorie după transferul la Tottenham

Radu Drăgușin, în tricoul României / Profimedia

Celebrul jurnalist sportiv Fabrizio Romano a făcut un nou anunț despre viitorul lui Radu Drăgușin. Acesta a vorbit despre situația fundașului român, care este legitimat în prezent la Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Radu Drăgușin ar fi căutat de mai multe echipe importante din Europa. Evoluțiile lui bune din Serie A au impresionat pe toată lumea, iar, în ultima perioadă, cota de piață a acestuia a explodat. În prezent, Drăgușin este cotat la 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Fabrizio Romano, un nou anunț despre viitorul lui Radu Drăgușin! Ce a dezvăluit jurnalistul

În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Fabrizio Romano a menționat faptul că directorul celor de la Tottenham, Johan Lange, a fost prezent la partida dintre Genoa și Juventus, de săptămâna trecută, pentru a-l urmări pe Radu Drăgușin.

Totuși, acesta a dezvăluit că oficialii lui Spurs nu au făcut încă o ofertă oficială pentru român și că un alt fundaș este prioritatea englezilor.

„Înțeleg că directorul lui Totteham, Johan Lange, a fost în tribune la meciul dintre Genoa și Juventus, de săptămâna trecută, pentru a-l monitoriza pe Radu Drăgușin.

Reclamă

Momentan nu a fost nicio ofertă oficială pentru Genoa, dar cei de la Spurs îl monitorizează în continuare pe Drăgușin.

Jean Clair Todibo este mai sus pe lista de transfer, dar discuțiile încă nu sunt avansate”, a spus Fabrizio Romano, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a reacţionat Radu Drăguşin, după ce a fost făcut „cioban” de Florin Răducioiu

Florin Manea a declarat că a primit un mesaj de la Radu Drăguşin, imediat după declaraţiile lui Florin Răducioiu. Impresarul a declarat faptul că fundaşul a fost extrem de dezamăgit de reacţia fostului internaţional, mai ales că acesta i-a fost antrenor pentru o scurtă perioadă de timp.

„Tot vedeam mesaje. Și văd de la Radu: Ce are domne, Răducioiu cu mine?! A râs într-un fel că i s-a părut și lui deplasat că i-a fost antrenor. A mai zis o dată că nu știe cum l-a luat Juventus că nu știa să dea în minge.

E mai veche râca, nu poate să fie altceva, crede-mă. Un jucător pe care îl laudă Chiellini care e super doctor pe poziția de fundaș central… El era mândru de treaba asta. Și pe fondul ăsta apare această declarație.

E foarte dezamăgit, nu dezamăgit. Era fost antrenor de a-l lui, un idol pentru Radu. Din păcate trebuie să pui o barieră între fotbalistul Răducioiu și omul care este acum, analist TV. Astea sunt părerile dânsului”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și