Închide meniul

Fanii lui Dinamo Kiev fac orice ca Mircea Lucescu să fie demis. Suporterii au creat o bere specială, pentru a sărbători plecarea antrenorului român

Viviana Moraru Publicat: 23 octombrie 2022, 20:44

Reclamă
Fanii lui Dinamo Kiev fac orice ca Mircea Lucescu să fie demis. Suporterii au creat o bere specială, pentru a sărbători plecarea antrenorului român

Fanii lui Dinamo Kiev fac orice ca Mircea Lucescu să fie demis

Fanii lui Dinamo Kiev au creat o bere, pentru demiterea lui Mircea Lucescu/ Instagram Kutivyy.pub

Mircea Lucescu are rezultate modeste pe banca lui Dinamo Kiev, iar fanii se pregătesc să sărbătorească plecarea antrenorului cu bere. Suporterii ucraineni au o ediţie limitată a băuturii, special creată pentru momentul în care „Il Luce” va fi demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev este ultima în grupa de Europa League, iar în campionat, trupa pregătită de Mircea Lucescu a înregistrat o remiză în ultima rundă, scor 1-1, cu Vorskla.

Fanii lui Dinamo Kiev au creat o bere specială pentru a sărbători plecarea lui Mircea Lucescu

Un pub din Kiev a prezentat noul ambalaj al sticlei de bere, într-un moment în care Mircea Lucescu este tot mai aproape de demitere. Băutura este intitulată „Pleacă”, cu trimitere directă la antrenorul român. Totodată, sticla prezintă şi chipul antrenorului român.

Creatorii ambalajului au postat şi un mesaj, prin care transmit faptul că berea a fost creată special pentru momentul în care Mircea Lucescu va fi demis. Aceştia speră ca băutura să se consume cât mai repede.

„Astăzi, pentru prima dată, vă prezentăm berea preparată special pentru Pub-ul nostru. Produsul limitat a fost creat pentru un eveniment special: viitoarea demisie a lui Mircea Lucescu.

Reclamă

Suntem de părere că Dinamo Kiev îşi va schimba curând antrenorul, şi începând de astăzi, fiecare dintre voi va putea să deschidă o sticlă şi să se bucure de moment la maxim.

Da, suntem nerăbdători să vină sărbătorile. Vrem ca Dinamo să-şi schimbe acţionariatul, vrem ca Ucraina să câştige războiul. Dar pentru moment, aceste lucruri se află departe. Iar demiterea lui Lucescu este deja aici.

Chiar şi cei mai înfocaţi fani ai săi simt că totul nu merge conform planului şi nu mai văd această eternă plângere faţă de jucători, schimbări jucate bine şi pierdute. Perioada de valabilitate a berii noastre este de 120 de zile. Să sperăm că aceste sticle pot fi folosite în scopul lor şi astfel îl vom uita pe bătrânul cu un prosop pe cap ca pe un vis îngrozitor”, a fost mesajul transmis pe contul de Instagram al pub-ului care a prezentat berea.

Reclamă 4 / 0/3
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Кутовий Паб (@kutovyy.pub)

Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev

Presa din Ucraina anunţă că Mircea Lucescu poate pleca de la Dinamo Kiev. Echipa antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Vorskla Poltava, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Ucrainei Presa din Ucraina speculează că antrenorul Mircea Lucescu s-ar putea despărţi de Dinamo Kiev.

Dinamo Kiev este pe locul 8 în clasament, cu 10 puncte, iar presa ucraineană anunţă o posibilă despărţire între antrenorul în vârstă de 77 de ani şi Dinamo Kiev. Motivul ar fi comportarea sub aşteptări a echipei în campionat şi în cupele europene. În schimb mijlocaşul lui Dinamo Kiev, Şaparenko a declarat pentru sport.ua că motivul rezultatelor mai slabe din acest sezon este situaţia din ţară, plus despărţirea de mulţi dintre jucătorii străini care se aflau sub contract cu Dinamo Kiev:

”Experţii cunosc totul foarte bine! Când Dinamo Kiev a avut atât de multe rezultate bune timp de doi ani, nimeni nu spunea nimic Acum sunt de ajuns trei înfrângeri în campionat ca să înceapă să curgă criticile”, a declarat Şaparenko.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și