Închide meniul

Fanii lui Millonarios, interziși pe stadion după ce au venit cu un sicriu la meci. Scene incredibile în Columbia

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 august 2023, 13:39

Fanii lui Millonarios, interziși pe stadion după ce au venit cu un sicriu la meci. Scene incredibile în Columbia

Fanii lui Millonarios, interziși pe stadion după ce au venit cu un sicriu la meci.

Suporterii echipei Millonarios, din Columbia / Profimediaimages

Fanii lui Millonarios, interziși pe stadion după ce au venit cu un sicriu la meci. Peluza stadionului a fost închisă, din cauza evenimentului menționat anterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Millonarios, formație care a câștigat titlul și Cupa Columbiei în sezonul trecut, nu trece prin cea mai bună formă. Astfel, fanii au dorit să se mobilizeze pentru meciul cu Once Caldas, dar aceștia nu au primit acces în peluza arenei și nu și-au putut urmări favoriții, din incinta stadionului.

Fanii lui Millonarios, interziși pe stadion după ce au venit cu un sicriu la meci. Ce s-a întâmplat la începutul lunii august

La începutul lunii, la meciul de pe teren propriu cu Deportes Tolima, partidă câștigată de Millonarios cu scorul de 1-0, fanii gazdelor au introdus în stadion un sicriu care conținea o persoană decedată. Astfel, aceștia au fost interziși și nu au putut viziona de pe stadion meciul cu Once Caldas, câștigat de către favoriți cu scorul de 2-1.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ¿Qué se narra? (FÚTBOL) (@que_se_narra)

Din cauza imaginilor apărute pe rețelele sociale. Comisia pentru Siguranță, Confort și Coexistență a Fotbalului din Bogota a sancționat suporterii din peluza celor de la Millonarios:

Reclamă

„Prin decizia Comisiei pentru Siguranță, Confort și Coexistanță a Fotbalului din Bogota, din cauza incidentelor din data de 7 august 2023, suporterii din grupul Comandos Azules sunt interziși pe stadion. În peluza nord nu vor exista fani”, au notat oficialii, potrivit marca.com.

De asemenea, reprezentanții suporterilor lui Millonarios au recunoscut fapta și au confirmat sancțiunea primită:

„Din cauza evenimentelor de la meciul cu Deportes Tolima, organizația noastră a primit o nouă sancțiune, din cauza introducerii unui sicriului în zona de nord a stadionului. Cea mai bună opțiune a fost să fim de acord cu această sancțiune. Ne gândim mereu la binele clubului!”, au notat reprezentanții suporterilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este pentru prima dată când suporterii columbieni introduc un sicriu pe stadion

Suporterii celor de la Millonarios nu sunt primii care introduc un sicriu pe stadion. În anul 2011, fanii celor de la Cucuta Deportivo au dus sicriul într-o zonă de stadion care, deobicei, era ocupată de fanii unei rivale.

Aceste incidente sunt oarecum frecvente la meciurile de fotbal din America de Sud, mai ales în Columbia având în vedere cultura de susținere a echipei favorite din zona respectivă. De asemenea, un alt lucru care alimentează asemenea incidente este faptul că autoritățile nu oferă sancțiuni drastice.

Alte incidente au avut loc în Columbia, în luna aprilie

Fanii celor de la Atletico Nacional au invadat terenul şi s-au bătut cu forţele de ordine, înaintea partidei cu America de Cali.

O sută de suporteri ai echipei Atlético Nacional au invadat terenul stadionului Atanasio Girardot din Medellin, duminică după-amiază, înaintea meciului cu America de Cali, aruncând bare metalice şi panouri publicitare în direcţia forţelor de ordine, relatează AFP, notează news.ro.

Forţele de securitate au intervenit, iar 12 poliţişti şi 30 de fani au fost răniţi în confruntări, au anunţat luni autorităţile.

Dintre cei doisprezece poliţişti răniţi, zece au contuzii uşoare, iar doi sunt sub observaţie. Secretariatul de Securitate din Medellin a declarat că „peste 50 de persoane au fost îngrijite” de personalul sanitar din vecinătatea stadionului. Meciul a fost amânat în urma ciocnirilor.

Reclamă

De la începutul anului, acest grup de ultraşi de la Atlético Nacional şi-a înmulţit acţiunile pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de creşterea preţurilor biletelor şi de ultimele transferuri ale echipei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și