Închide meniul

Fără Ianis Hagi, Rangers s-a făcut de râs înaintea meciului cu FCSB! Protest al fanilor: „Gestiunea defectuoasă să înceteze acum”

Publicat: 20 octombrie 2024, 17:49

Reclamă
Fără Ianis Hagi, Rangers s-a făcut de râs înaintea meciului cu FCSB! Protest al fanilor: „Gestiunea defectuoasă să înceteze acum

Rangers s-a făcut de râs înaintea meciului cu FCSB

Protest al fanilor lui Rangers / Profimediaimages

Rangers s-a făcut de râs, în campionatul Scoţiei, înaintea meciului cu FCSB. Gruparea de pe Ibrox a fost învinsă de Kilmarnock, echipă aflată la mijlocul clasamentului. Jucătorii lui Philippe Clement au rămas la şase puncte în spatele lui Celtic şi Aberdeen şi au făcut un nou pas greşit în lupta pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără Ianis Hagi, suspendat, Rangers a cedat cu 0-1. Veteranul de 34 de ani al gazdelor, Marley Watkins, a înscris singurul gol al meciului în minutul 87.

Rangers s-a făcut de râs înaintea meciului cu FCSB

La finalul partidei, Philippe Clement a venit cu explicaţii pentru eşecul neaşteptat.

Este o mare dezamăgire, desigur! După o primă repriză în care jocul a fost dezechilibrat, în repriza secundă trebuia să dominăm mai mult. Am avut câteva ocazii bune, mingea a lovit bara…

Apoi am primit un gol pe care niciodată nu ar fi trebuit să îl încasăm, pentru că ştii că acesta este jocul pe care adversarii vor să îl joace. Trebuia să ne descurcăm mai bine. Este vorba despre detalii care contează.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să învăţăm din asta şi să jucăm mai bine decât am făcut-o astăzi, este clar! În aceste meciuri ai nevoie de o anumită magie pentru a deschide apărarea adevrsă. Ei muncesc foarte mult, ştim asta şi am tot respectul pentru Kilmarnock.

Pe această suprafaţă trebuie să fii mai precis decât pe un teren cu iarbă. Ştiam aceste lucruri înainte de a face deplasarea aici. Totul depinde de noi şi nu am fost suficienţi de buni pentru a câştiga acest joc„, a declarat Philippe Clement pentru thescottishsun.co.uk.

Fanii au protestat în timpul disputei şi au afişat mai multe bannere prin care şi-au manifestat nemulţumirea faţă de conducerea clubului.

Reclamă

Gestiunea defectuoasă a lui Rangers trebuie să înceteze acum!

Fără preşedinte. Fără CEO. Fără director sportiv. Niciun indiciu. Un ţap ispăşitor

Pentru Rangers urmează duelul de pe teren propriu cu FCSB. Meciul din grupa principală a Europa League este joi, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Scoţienii sunt pe locul 17 în grupă, cu trei puncte după primele două meciuri. FCSB are maximum de puncte, după victoriile cu RFS şi PAOK.

Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic

Ianis Hagi a fost apărat de o legendă de la Celtic în presa scoţiană. Frank McAvennie, fost atacant al Scoţiei şi al lui Celtic, nu a înţeles cum echipa rivală a putut să îl ţină departe de teren pe Ianis Hagi atâta timp.

McAvennie are mare încredere în Ianis Hagi şi este de părere că românul este genul de jucător de care Rangers are mare nevoie. Fostul atacant al Scoţiei a fost impresionat şi de modul în care Hagi a abordat această perioadă complicată şi este convins că va reuşi să se impună la echipă, după ce se va pune la punct din punct de vedere fizic:

Rangers l-a readus pe Ianis Hagi în lot, dar a fost o ruşine faptul că băiatul nu a jucat. Cred că e un jucător bun. Nu genul de jucător care impresionează etapă de etapă, dar care poate schimba soarta unui joc. Aceştia sunt jucătorii de de care are nevoie Rangers.

Trebuie să îi dăm credit. Nu a zis niciodată nimic, a lăsat capul jos şi nu a zis că vrea să plece, aşa cum a făcut-o celălalt jucător, Todd Cantwell. El pur şi simplu a vrut să joace pentru Rangers şi trebuie să respecţi asta. A revenit, a luat roşu în primul său meci, dar va creşte din punct de vedere fizic”, a declarat Frank McAvennie, potrivit footballinsider247.com.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și