Închide meniul

Faza serii! Luciano Spalletti l-a lăsat cu mâna întinsă pe Rui Vitoria, după Spartak Moscova – Napoli 2-1. „Saluți la început, nu după ce câștigi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 noiembrie 2021, 22:18

Faza serii! Luciano Spalletti l-a lăsat cu mâna întinsă pe Rui Vitoria, după Spartak Moscova – Napoli 2-1. „Saluți la început, nu după ce câștigi!

Luciano Spaletti l-a lăsat cu mâna întinsă pe Rui Vitoria, după Spartak Moscova - Napoli 2-1

Profimedia

Rui Vitoria a mers să-l salute pe Spalletti după meci. Antrenorul lui Spartak Moscova a fost însă lăsat cu mâna întinsă. Tehnicianul lui Napoli nici măcar nu l-a privit în ochi pe Vitoria și i-a întors spatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luciano Spalletti l-a lăsat cu mâna întinsă pe Rui Vitoria, după Spartak Moscova – Napoli 2-1

Vitoria a avut o reacție genială. Portughezul a rămas neclintit și i-a aruncat o privire lungă lui Spalletti.

„Nu am dat mâna cu el pentru că nu a venit să mă salute la început. A zis că a venit, dar nu eram acolo pentru că mă încălțam. Putea să vină un minut mai târziu și eram acolo, la 10 metri de el. Saluți la început, nu după ce ai câștigat meciul”, a explicat Spalletti la finalul meciului, citat de TMW.

Spartak Moscova – Napoli 2-1

Echipa din Rusia s-a impus cu 2-1 în fața napoletanilor grație „dublei” lui Sobolev din primele 30 de minute ale meciului. Pentru oaspeți a înscris Elmas, în minutul 64.

Reclamă

După acest rezultat, Spartak Moscova a depășit-o pe la Napoli în grupa C din Europa League și a devenit lider, la egalitate de puncte cu italienii, 7, având meciurile directe de partea ei. Pe locul trei se află Legia Varșovia, cu 6 puncte, iar ultima poziție e ocupată de Leicester, cu 5 puncte.

În runda următoare, Napoli joacă cu Leicester, acasă, în timp ce Spartak Moscova are meci cu Legia Varșovia, în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Luciano Spalletti l-a lăsat cu mâna întinsă pe Rui Vitoria
  • S-a întâmplat după Spartak Moscova – Napoli 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și