Închide meniul

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 21:08 / Actualizat: 18 aprilie 2024, 23:29

Reclamă
Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia

FA Cup / Profimedia

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Din sezonul viitor se renunţă la reluarea meciurilor în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, începând din primul tur al Cupei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În actualul sezon, s-a renunţat deja la reluarea meciurilor începând cu optimile de finală.

Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia

Noua schimbare a fost convenită cu Premier League „în lumina schimbărilor de calendar venite în contextul competiţiilor extinse ale UEFA”, notează news.ro.

Începând din sezonul viitor, noul format al Ligii Campionilor va include 64 de meciuri suplimentare, ceea ce va pune o presiune suplimentară pe calendarul competiţional deja încărcat.

Printre celelalte schimbări anunţate se numără şi faptul că nu vor mai avea loc meciuri de campionat în weekend-urile în care se organizează meciuri de Cupă, începând cu 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

Reclamă

O nouă depunctare pentru Everton, în Premier League

A fost dictată o nouă depunctare pentru Everton, în Premier League! Vestea a venit ca o lovitură uriașă pentru „caramele”, care se luptă acum pentru salvarea de la retrogradare.

După ce a fost depunctată și în prima parte a sezonului, cu 6 puncte, echipa de pe „Goodison Park” a mai primit o veste proastă.

Concret, oficialii din Premier League i-au mai luat lui Everton încă 2 puncte, din cauza încălcării regulilor privind fair-play-ul financiar din campionatul englez. O altă echipă depunctată a fost Nottingham Forrest, care se află acum la 2 puncte în spatele „caramelelor”. Cele două cluburi se vor întâlni în etapa cu numărul 34 a sezonului de Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Pe locurile retrogradabile se află Sheffiled United, cu 16 puncte, Burnley, cu 19 puncte și Luton Town, cu 25 de puncte. Totuși, lupta este stânsă, ca în fiecare sezon, având în vedere că Luton este la egalitate cu locul 17, care duce la salvare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și