Închide meniul

FIFA a anunțat lista jucătorilor nominalizați pentru premiile „The Best”. Ce nume importante se luptă pentru cele 7 trofee

Alex Ioniță Publicat: 14 septembrie 2023, 19:24

Reclamă
FIFA a anunțat lista jucătorilor nominalizați pentru premiile The Best”. Ce nume importante se luptă pentru cele 7 trofee

FIFA a anunțat lista jucătorilor nominalizați pentru premiile „The Best”

FIFA The Best / fifa.com

FIFA a anunțat lista jucătorilor nominalizați pentru premiile „The Best”. Oficialii se pregătesc din nou să încoroneze cele mai bune performanţe din fotbalul feminin şi masculin în cadrul The Best FIFA Football Awards 2023, cu o listă de nominalizări plină de vedete anunţată joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii din întreaga lume au acum posibilitatea de a vota pentru Cea mai bună jucătoare, Cel mai bun jucător, Cel mai bun antrenor din fotbalul feminin, Cel mai bun antrenor din fotbalul masculin, Cel mai bun portar din fotbalul feminin, Cel mai bun portar din fotbalul masculin şi The FIFA Fan Award până vineri, 6 octombrie, la miezul nopţii, notează news.ro.

FIFA a anunțat lista jucătorilor nominalizați pentru premiile „The Best”. Ce foști câștigători își pot apăra trofeele obținute

Vedetele de la o Cupa Mondială Feminină FIFA 2023 se regăsesc în nominalizările la The Best FIFA Women’s Player, Aitana Bonmati, câştigătoarea Premiului Balonul de Aur, fiind una dintre cele patru jucătoare spaniole aflate în cursă. Patru jucătoare de la vicecampioana Anglia şi trei „Matildas” – care au fost atât de aproape de a ajunge în finală pe teren propriu – fac, de asemenea, parte din lista scurtă de 16 jucătoare.

Şase dintre cei 12 nominalizaţi pentru The Best FIFA’s Men’s Player Award fac parte din echipa Manchester City care a reuşit tripla în sezonul trecut, dar şi antrenorul Pep Guardiola, care este nominalizat pentru The Best FIFA Men’s Coach alături de alţi patru antrenori.

Câştigătoarele din 2021 şi 2022 ale premiului The FIFA Best Women’s Coach – Emma Hayes şi Sarina Wiegman – sunt două nominalizări din cvintetul de la această categorie.

Reclamă

Nominalizările pentru premiile „The Best”:

The Best FIFA Women’s Player:

Aitana Bonmati

Linda Caicedo

Reclamă 4 / 0/3

Rachel Daly

Kadidiatou Diani

Caitlin Foord

Mary Fowler

Alex Greenwood

Jennifer Hermoso

Lindsey Horan

Reclamă

Amanda Ilestedt

Lauren James

Sam Kerr

Mapi Leon

Hinata Miyazawa

Salma Paralluelo

Keira Walsh

The Best FIFA Men’s Player

Julian Alvarez

Marcelo Brozovic

Kevin De Bruyne

Ilkay Gundogan

Erling Haaland

Rodri

Khvicha Kvaratskhelia

Kylian Mbappe

Lionel Messi

Victor Osimhen

Declan Rice

Bernardo Silva

The Best FIFA Women’s Coach

Peter Gerhardsson

Jonatan Giraldez

Tony Gustavsson

Emma Hayes

Sarina Wiegman

The Best FIFA Men’s Coach

Pep Guardiola

Simone Inzaghi

Ange Postecoglou

Luciano Spalletti

Xavi

The Best FIFA Women’s Goalkeeper

Mackenzie Arnold

Ann-Katrin Berger

Catalina Coll

Mary Earps

Christiane Endler

Zecira Musovic

Sandra Panos Garcia-Villamil

The Best FIFA Men’s Goalkeeper

Yassine Bounou

Thibaut Courtois

Ederson

Andre Onana

Marc-Andre ter Stegen

The FIFA Fan Award

Fran Hurndall, fan Atlético Colón

Miguel Ángel, fan Millonarios

Votul pentru Premiul Puskás al FIFA, care va fi acordat autorului celui mai frumos gol marcat în perioada 19 decembrie 2022 – 20 august 2023, va avea loc începând cu 21 septembrie.

Câştigătorii din 2022

The Best FIFA Men’s Player: Lionel Messi

The Best FIFA Women’s Player: Alexia Putellas

The Best FIFA Men’s Goalkeeper: Emiliano Martinez

The Best FIFA Women’s Goalkeeper: Mary Earps

The Best FIFA Men’s Coach: Lionel Scaloni

The Best FIFA Women’s Coach: Sarina Wiegman

Premiul FIFA pentru fair-play: Luka Lochoshvili

Premiul FIFA pentru fani: Fanii Argentinei

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și