Închide meniul

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Cu cine a semnat jucătorul de 19 ani. Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 15 august 2024, 10:45

Reclamă
Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Cu cine a semnat jucătorul de 19 ani. Anunțul oficial

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa!

Fiul lui Ronaldinho / Profimedia

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Gruparea Burnley, care evoluează în a doua ligă engleză, l-a transferat pe Joao Mendes până în 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilianul a semnat până în 2026 cu clubul, care tocmai a retrogradat din Premier League.

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa!

Liber la finalul aventurii sale la Barcelona, João Mendes s-a antrenat singur în ultimele săptămâni, notează news.ro.

João Mendes a ajuns la Barcelona în martie 2023, unde tatăl său a jucat între 2003 şi 2008, dar nu a reuşit să obţină un contract profesionist.

Reclamă
Reclamă 4

Sezonul trecut, João Mendes a evoluat în echipa U19 a Barça. Fiul lui Ronaldinho a jucat doar nouă meciuri, fără să înscrie sau să ofere vreun assist.

Mendes și-a început cariera de fotbalist la Cruzeiro, de la care a plecat în anul 2022.

Vinicius Junior: Campionatul care cândva a fost al lui Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano şi Messi astăzi este al rasiştilor”

Vinicius Junior a reacționat după ce a fost ținta rasismului, în meciul dintre Valencia și Real Madrid, câștigat de ”lilieci”, cu 1-0.

Reclamă

Meciul a fost întrerupt zece minute, după ce în minutul 65 Vinicius a intrat în conflict cu fanii Valenciei. Acelaşi Vinicius a primit cartonaş roşu în minutul 90+7, după un conflict cu jucătorii Valenciei.

“Nu a fost prima oară, nici a doua, nici a treia. Rasismul este ceva normal în LaLiga. Competiţia consideră că este normal, federaţia consideră că este normal şi rivalii îl încurajează”, a notat sportivul în social media, după meci. Campionatul care cândva a fost al lui Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano şi Messi astăzi este al rasiştilor”, a scris el pe Instagram.

“O naţiune frumoasă, care m-a primit şi pe care o iubesc, dar care a acceptat să exporte imaginea unei ţări rasiste în lume. Îmi pare rău pentru spaniolii care nu sunt de acord, dar astăzi, în Brazilia, Spania este cunoscută ca o ţară a rasiştilor.

Şi, din păcate, pentru tot ce se întâmplă în fiecare săptămână, nu am apărare. Sunt de acord. Dar sunt puternic şi voi merge până la capăt împotriva rasiştilor. Chiar dacă departe de aici”, a adăugat el.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:39

Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru! Cu cine mai negociază jucătorul dorit de FCSB

11:46

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Mesaj direct pentru Neluțu Varga: „E cel mai bun din țară!”

11:35

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor negociază pentru căpitanul FCSB

11:22

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva LIVE TEXT (20:00). Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul Conference League. Echipele probabile

11:06

Coşmarul continuă pentru Zhang Shuai. A stabilit un record negatic unic în istoria tenisului

10:09

Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mane sunt câteva dintre starurile din Liga Campionilor Asiei. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și