Închide meniul

„Florentino Perez e convins că poate să-l transfere!” Real Madrid vrea să dea o lovitură istorică. Erling Haaland și Kylian Mbappe, atacul de vis de pe Bernabeu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2022, 9:27

„Florentino Perez e convins că poate să-l transfere! Real Madrid vrea să dea o lovitură istorică. Erling Haaland și Kylian Mbappe, atacul de vis de pe Bernabeu

Real Madrid îi vrea pe Mbappe și Haaland la pachet

Profimedia

Erling Haaland încă nu a luat o decizie finală asupra viitorului său, dar Real Madrid vrea să se asigure din timp că e în pole-position pentru semnătura starului norvegian. Presa din Spania anunță că președintele Florentino Perez e „convins că poate să-l transfere pe Haaland”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid îi vrea pe Erling Haaland și Kylian Mbappe în aceeași echipă

„Florentino Perez este absolut convins că poate să-l transfere pe Haaland, după ce deja l-a semnat pe Mbappe. Real Madrid vrea să dea lovitura de grație pe pieța transferurilor. Au suficienți bani pentru a face față celor două operațiuni, iar limita lor salarială le permite acest lucru”, scriu jurnaliștii de la sport.es.

75 de milioane de euro e clauza de reziliere a lui Erling Haaland. Principala contracandidată a lui Real Madrid pentru semnătura norvegianului e chiar rivala FC Barcelona. Și marile echipe din Premier League sunt pe fir, Manchester City, Manchester United și Chelsea, dar și PSG-ul lui Neymar și Messi.

Cum cele 75 de milioane de euro pot fi achitate de orice club mare din Europa, transferul lui Haaland va depinde exclusiv de oferta salarială și beneficiile oferite jucătorului. Real Madrid îi propune să facă parte dintr-o echipă de vedete, alături de rivalul Kylian Mbappe, în timp ce Barcelona vrea să-l transforme în starul proiectului de refacere al clubului.

Erling Haaland, replici dure cu șefii Borussiei Dortmund

Recent, Haaland i-a înţepat pe cei din conducerea clubului. A dezvăluit că este presat să semneze prelungirea contractului. ”Săgețile” nu ar fi venit, spune atacantul, dacă șefii lui Dortmund nu discutau în spațiul public despre înțelegerea sa.

Reclamă

”Am simțit că este momentul să spun ceva. Mulți au vorbit, așa că am făcut-o și eu. Asta a fost. Nu vreau să spun prea multe acum. Ce s-a spus rămâne spus și mergem înainte”, a declarat Erling Haaland, citat de Marca.

Directorul general al clubului din Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a avut o replică acidă pentru Haaland, care se declarase nemulțumit de faptul că Borussia pune presiune pe el pentru a semna prelungirea contractului.

”Am fost surprinși de ce a spus pentru că nu am vorbit cu el. Să spui că i-am dat un ultimatum lui Haaland este un rahat. Nu există termen limită”, a spus Hans-Joachim Watzke, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Bild: Kylian Mbappe, acord total cu Real Madrid

Kylian Mbappe e jucătorul lui Real Madrid. Nemţii de la Bild au anunţat că starul lui PSG a ajuns la un acord cu „galacticii” şi va ajunge pe „Santiago Bernabeu” în această vară.  Real Madrid nu va plăti niciun ban pe transfer, Mbappe venind liber de contract. În schimb, Mbappe ar urma să aibă un salariu de 50 de milioane de euro pe an.

Galacticii au fost aproape de a-l transfera pe Mbappe și vara trecută, dar PSG a respins oferta de 200 de milioane de euro. În decembrie, Mbappe a exclus posibilitatea de a părăsi PSG în ianuarie.

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 19 goluri în 28 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile.

Pe lângă salariul uriaș, ”galacticii” pun la bătaie cel mai mare bonus la semnătură din istoria fotbalului: între 80 și 90 de milioane de euro, potrivit fichajes.net.

Recomandări
  • Real Madrid vrea să dea o lovitură istorică
  • Erling Haaland și Kylian Mbappe, atacul de vis de pe Bernabeu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și