Închide meniul

Florin Bratu, aproape de a semna cu Karmiotissa, în Cipru! Fostul selecționer U21 ar putea antrena un fost dinamovist

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 14:25

Florin Bratu, aproape de a semna cu Karmiotissa, în Cipru! Fostul selecționer U21 ar putea antrena un fost dinamovist

Florin Bratu este aproape de a semna cu Karmiotissa, în Cipru

Florin Bratu, în timpul unui meci/ Hepta

Florin Bratu este aproape de a semna cu Karmiotissa, o formație din prima ligă din Cipru. Tehnicianul este liber de contract din august, anul trecut, după ce s-a despărțit de echipa națională U21 a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu a petrecut un an pe banca echipei naționale de tineret a României, bifând 8 meciuri.

Florin Bratu, aproape de a semna cu Karmiotissa, în Cipru

Conform digisport.ro, Florin Bratu este aproape antrenorul formației Karmiotissa, formație care ocupă locul patru în play-out-ul primei ligi din Cipru.

Florin Bratu l-ar putea pregăti pe un fost dinamovist. Mai exact, pe Răzvan Grădinaru. Acesta evoluează în Cipru din vară, după ce a retrogradat cu Dinamo.

De-a lungul carierei, Florin Bratu le-a pregătit pe Dinamo, Aerostar Bacău și Concordia Chiajna, până la aventura de un an de pe banca echipei naționale.

Reclamă

Viitoarea echipă a lui Florin Bratu este la opt puncte distanță de locurile retrogradabile din Cipru.

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru titlul din Liga 1

Florin Bratu şi-a ales favorita în lupta pentru câştigarea titlului din Liga 1. Fostul atacant de la Rapid şi Dinamo îşi doreşte ca Adi Mutu să aducă trofeul în Giuleşti. Totuşi, cu prima şansă o vede pe trupa lui Dan Petrescu, CFR Cluj.

„Mitraliera” a contribuit la ultimul titlu obţinut de Rapid, în 2003. L-a avut atunci antrenor pe Mircea Rednic. Şi Adi Mutu are un trecut de dinamovist.

Reclamă 4 / 0/3

Bratu se aşteaptă ca CFR Cluj să devină campioană pentru al 6-lea an la rând, chiar dacă gruparea din Gruia tocmai a fost învinsă de FCSB.

A jucat foarte bine FCSB, însă prima şansă tot CFR Cluj mi se pare că o are. Farul joacă foarte bine, Rapid iată ca e într-o revenire şi ţine acolo pasul cu celelalte.

(Reporter: Poate CFR Cluj să mai câştige încă un titlu?) Poate, poate, e o echipa puternică şi o echipă cu experienţa campionatelor în spate. Pe Rapid mi-aş dori să o văd pentru că am jucat acolo şi am câştigat ultimul titlu acum 20 de ani… mi-aş dori să o văd că se bate pentru campionat.

Cu Mutu arată o faţă bună. Echipa a jucat bine, Dugandzic e golgheterul campionatului în momentul de faţă„, a declarat Florin Bratu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Florin Bratu, avertisment pentru Alexi Pitu după transferul la Bordeaux

Florin Bratu a avut un avertisment pentru Alexi Pitu, după transferul la Bordeaux. Fostul golgheter al României susţine că tânărului mijlocaş îi va fi foarte greu în Liga a 2-a din Franţa.

Bratu consideră că Pitu are nevoie de răbdare din partea oficialilor francezi pentru a-şi demonstra calităţile.

Totodată, fostul atacant al lui Dinamo a avut şi un sfat pentru Alexi Pitu. Bratu i-a recomandat fostului jucător de la Farul să facă atât faza ofensivă, cât şi fază defensivă.

Reclamă

„În Franța, în liga a doua, campionatul este unul foarte dificil pentru tinerii fotbaliști. O ligă de forță, în care se pune accent pe viteză, dar și pe rigorile tactice. Alexi Pitu este însă un jucător cu tehnică bună, care se poate impune acolo. Sper să aibă răbdare (n.n. Bordeaux) cu el, să îl șlefuiască și mai bine.

Trebuie să facă ambele faze într-un meci. Și eu m-am lovit de asta. Nu mi-a spus nimeni ce mă așteaptă și m-am trezit că fac doar faza ofensivă. N-a fost în regulă și am muncit mult”, a declarat Florin Bratu, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și