Închide meniul

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după evoluțiile de la Genoa! Fundașul român, jucător esențial în cea mai bună apărare din Serie B

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 9:40

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după evoluțiile de la Genoa! Fundașul român, jucător esențial în cea mai bună apărare din Serie B

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după evoluțiile de la Genoa

Radu Drăgușin, într-un meci pentru Genoa / Profimedia

Radu Drăgușin a fost din nou lăudat în presa din Italia, după evoluțiile de la Genoa. Fundașul central român este titular indiscutabil în cea mai bună apărare din Serie B. Internaționalul de 21 de ani a avut evoluții solide pe tot parcursul sezonului la formația sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din Serie B, acolo unde evoluează nu mai puțin de 11 români, se pot vedea exclusiv în AntenaPLAY.

Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia după evoluțiile de la Genoa

Genoa este pe locul doi în Serie B, cu șanse mari să promoveze la finalul stagiunii. Echipa românilor Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș traversează un sezon extrem de solid, fapt ce se observă prin numărul de goluri primite. Astfel, Genoa are cea mai bună apărare din Serie B, cu 19 goluri încasate, după 31 de runde disputate.

În acest context, italienii de la genoanews1893.it i-au dedicat un întreg articol fundașului central Radu Drăgușin. Jurnaliștii din Peninsulă au avut doar cuvinte de laudă la adresa românului, despre care susțin că are o siguranță în joc, prin care nu-și pune echipa în pericol.

„Marcaj atent, știe și cu mingea, are lovituri de cap remarcabile. De asemenea, are meritul de a juca foarte repede, are intervenții mereu curate, niciodată dure”, se arată în sursa citată mai sus.

Reclamă

Radu Drăgușin va deveni definitiv jucătorul celor de la Genoa la finalul sezonului. Trupa de Serie B îi va plăti lui Juventus suma de 5,5 milioane de euro, în schimbul internaționalului român, care acum valorează 10 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Pe ce sumă ar urma să fie transferat Radu Drăguşin de la Genoa

Trupa din Serie B i-a stabilit preţul internaţionalului român, care a fost titular în premieră şi la echipa naţională, în meciurile din preliminariile EURO 2024. Presa din Peninsulă a anunţat care sunt planurile oficialilor italieni cu fundaşul român.

Radu Drăguşin se pare că le va aduce un profit considerabil celor de la Genoa. Conform presei din Italia, oficialii trupei din Serie B cer cel puţin 10 milioane de euro în schimbul internaţionalului român, în cazul în care vor apărea oferte pentru el. De asemenea, suma ar putea creşte în cazul în care echipa ar promova în Serie A, în acest moment fiind pe locul 2 în eşalonul secund din Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin este cotat la 5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, sumă care a crescut considerabil de la startul sezonului, ţinând cont de evoluţiile solide ale românului. În decembrie 2022, fundaşul central valora 3,5 milioane de euro, şi în doar câteva luni, cota sa de piaţă a explodat.

Sursa citată mai sus susţine că cei de la Juventus regretă faptul că l-au lăsat pe Radu Drăguşin să plece atât de uşor. „Bătrâna Doamnă” a fost criticată în ultimii ani de către fani, pentru transferurile ratate pe care le-a oficializat.

Cele mai tari meciuri ale lui Radu Drăguşin, de la Genoa, din Serie B, pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Recomandări
  • Radu Drăgușin, lăudat în presa din Italia
  • Românul, titular în cea mai bună apărare din Serie B

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și