Închide meniul

Florin Niță, ”rezervă de lux” la Sparta Praga! Decizia luată de cehi, după ce Gigi Becali n-a vrut să audă de revenirea portarului la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 12:28

Florin Niță, ”rezervă de lux” la Sparta Praga! Decizia luată de cehi, după ce Gigi Becali n-a vrut să audă de revenirea portarului la FCSB

Florin Niță, în timpul unui meci

Florin Niță, în timpul unui meci / Profimedia

Florin Niță (35 ani) riscă să ajungă ”rezervă de lux” la Sparta Praga, după ce vara trecută a încercat să se transfere. Mutarea internaționalului român a picat, iar cehii nu au de gând să îl ierte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niță joacă pentru Sparta Praga din ianuarie 2018, când s-a transferat de la FCSB pentru 1,35 milioane de euro. În prezent, portarul României e cotat la 850.000 de euro.

Florin Niță riscă să ajungă ”rezervă de lux” la Sparta Praga!

Florin Niță a evoluat ultima oară la Sparta Praga pe 21 noiembrie 2021, scor 0-4 cu Slovacko. Din acel moment, internaționalul român a fost trecut pe linie moartă de conducere. Acesta a evoluat doar la echipa națională, unde a bifat 6 prezențe.

În acest sezon, portarul român are șanse infime să joace la echipă, potrivit cehilor de la sport.blesk.cz. Niță nu a reușit nici să se transfere, iar singura sa salvare este transferul în următoarea perioadă de mercato.

În caz contrar, internaționalul român riscă să ajungă la 20 de luni fără meci la echipa de club!

Reclamă

EXCLUSIV AS.RO LIVE | De ce nu l-a vrut FCSB pe Florin Niță

Florin Niță a jucat pentru FCSB în perioada 2013-2018, însă Gigi Becali nu a fost interesat de revenirea sa.

Invitat la AS.ro LIVE, Bogdan Apostu a transmis că Niță nu a ajuns la FCSB pentru că Gigi Becali mizează pe tineri. Ștefan Târnovanu este titular în poarta roș-albaștrilor, iar rezerva sa este Andrei Vlad, jucătorul poreclit în trecut ”Messi al portarilor”.

”Va urma Florin Niță, va fi următorul transfer important. Suntem în discuții pe mai multe fronturi. Au fost oferte importante din România pe care le-a refuzat. Îl stimez pe dmonul Balaj, dar eu nu am negociat cu dânsul, ci cu Neluțu Varga. Dânsul m-a contrazis. Nu știu de unde știa. Probabil a fost prost informat. 

Reclamă 4 / 0/3

Florin Niță nu poate pleca decât la un club important. Au fost foarte multe echipe care m-au întrebat de el, medii sau mici. Nu poate scădea atât de mult. Trebuie să aleagă foarte bine. 

La FCSB nu s-a pus problema. Ei au portar. Târnovanu e reprezentat de mine. Au portari tineri și buni și nu cred că suferă la capitolul acesta!”, a declarat Bogdan Apostu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Florin Niță la FCSB

Gigi Becali a anunțat că FCSB nu e interesată de transferul lui Florin Niță, pentru că tânărul Ștefan Târnovanu are deja garantat locul de titular.

Gigi Becali crede că Florin Niță, titular incontestabil la naționala României, nu este mai bun decât Ștefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera vrea să-l vândă pe bani mulți pe portarul de 22 de ani.

„Nu mă interesează pentru faptul că nici n-am fost anunţaţi. Dacă de exemplu ne anunţă pe noi prima dată, poate mă interesa. Dar nu ştiam. Adică de ce să îl iei pe Niţă, să fie rezerva lui Târnovanu?

Târnovanu e cât poarta, cât casa de mare. Am posibilitatea să iau bani mulţi, de ce să-l bag pe Niţă în poartă? Nu are rost, nu îl văd pe Niţă mai bun ca Târnovanu”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și