Închide meniul
VIDEO

Florinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2024, 22:24

Reclamă
Florinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe a colaborat perfect cu Joselu

Florinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa

Florinel Coman, în timpul unui meci/ Instagram Al Gharafa

Florinel Coman a oferit o pasă decisivă pentru Al Gharafa, în meciul de campionat cu Al Sadd. „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu, cel care a reuşit să înscrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Gharafa s-a deplasat pe terenul celor de la Al Sadd, în etapa a şasea a campionatului din Qatar. Echipa lui Florinel Coman a pierdut clar duelul, cu 2-4.

Florinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa

Al Gharafa a avut un start dezastruos de partidă. Al Sadd conducea cu 2-0, după doar şapte minute de joc. Pedro Miguel şi Cristo au punctat pentru gazde. Ulterior, în minutul 27, Afif a marcat al treilea gol al celor de la Al Sadd.

Al Gharafa a redus din diferenţă în minutul 42. Florinel Coman a preluat la marginea careului şi l-a servit pe Joselu, fostul atacant de la Real Madrid, care a punctat fără emoţii, cu un şut din faţa porţii.

Reclamă
Reclamă

Echipa internaţionalului român s-a apropiat la un singur gol pe tabelă, după ce Brahimi a marcat în minutul 59. Al Gharafa a forţat egalarea, însă Al Sadd a marcat golul de 4-2 în minutul 90+9, prin Al Haydos.

Florinel Coman a fost titular în confruntarea cu Al Sadd, fiind schimbat în minutul 86, în locul său fiind trimis în teren Muntari. Internaţionalul român a primit nota de 6,9, din partea specialiştilor de la sofascore.ro. Cel mai bine notat jucător de la Al Gharafa a ost Yacine Brahimi, cu 7,8.

După şase etape disputate, Al Gharafa ocupă locul şase în prima ligă din Qatar, cu opt puncte. Lider este Al Duhail, echipă care are maximum de puncte, după cinci meciuri jucate.

Reclamă

Al Gharafa se pregăteşte acum de duelul cu Al Ain, din a doua etapă a grupei de Liga Campionilor Asiei. Confruntarea se va disputa marţi, de la ora 21:00, şi va fi live în AntenaPLAY. În prima etapă a grupei, echipa lui Florinel Coman a fost învinsă categoric, cu 3-0, de Esteghlal.

Florinel Coman va fi coechipier cu un fost jucător al lui PSG

Florinel Coman va fi coechipier cu un fost jucător al lui PSG. Sergio Rico, fostul portar al campioanei Franţei, se va alătura clubului Al-Gharafa din Qatar.

Sergio Rico (31 de ani) s-a despărţit de PSG în această vară şi, după cum scrie site-ul spaniol de specialitate Relevo, citat de news.ro, se va alătura clubului Al-Gharafa, din Qatar.

Rico a suferit în 28 mai 2023 un grav accident de călărie şi a fost în comă timp de mai bine de trei săptămâni, urmând apoi un lung proces de reabilitare. Ultimul său meci oficial a fost jucat în primăvara anului 2022, pe când îmbrăca tricoul echipei Mallorca, unde fusese împrumutat de clubul parizian.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și