Închide meniul

Fostul star din Premier League a ajuns într-o situație halucinantă: „Am pierdut toți banii!”. De ce boală suferă: „Am uitat că am o casă”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 ianuarie 2023, 11:30 / Actualizat: 13 ianuarie 2023, 12:51

Fostul star din Premier League a ajuns într-o situație halucinantă: „Am pierdut toți banii!. De ce boală suferă: „Am uitat că am o casă

Jermaine Pennant s-a retras din fotbal în 2018

Jermaine Pennant s-a retras din fotbal în 2018 / Profimedia

Jermaine Pennant, fostul star din Premier League, a ajuns într-o situație halucinantă. El a jucat pentru cluburi răsunătoare din Anglia, în frunte cu Arsenal și Liverpool, și a adunat o avere uriașă. Din păcate pentru el, deciziile proaste l-au costat scump.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pennant a oferit un interviu-șoc în presa din Anglia, în care a dezvăluit că suferă de ADHD.

Fostul star din Premier League a ajuns într-o situație halucinantă

Fostul internațional de tineret a explicat că a pierdut peste 11 milioane de euro din cauză că n-a știut să-și gestioneze finanțele.

În apogeul carierei, Jermaine Pennant era răsplătit cu salarii exorbitante. Britanicul ajunsese să câștige 1,8 milioane de euro/an la Liverpool, iar la Real Zaragoza primea aproape 5 milioane.

Pennant a fost luat de val și a început să arunce cu banii în toate direcțiile, fără să țină cont de consecințe.

Reclamă

Fostul mijlocaș a investit în imobiliare și cai, însă n-a verificat traseul real al banilor. Jermaine Pennant acuză acum că a fost păcălit de oamenii din jurul său, iar în cele din urmă a ajuns la „fundul sacului”.

După ani de zile în care a fost renumerat „regește”, Pennant a ajuns să aibă o datorie de peste 1,2 milioane de euro.

Dezvăluiri-șoc ale lui Jermaine Pennant: „Am ADHD! Am uitat că am o casă”

Pennant a dezvăluit că suferă de ADHD și sindromul post-trumatic, apărute ca urmare a traumelor din copilărie. Din această cauză, fostul jucător a uitat chiar că deține o casă în Anglia în momentul în care s-a transferat în Spania, la Real Zaragoza.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut atât de multe greșeli, nu am știut cum să mă descurc și nu m-am gândit la consecințele acțiunilor mele. Am fost etichetat drept un băiat rău, dar, de fapt, eram doar un copil nesigur care nu știa ce face.

Am cumpărat case, dar nu m-am sfătuit niciodată cu un agent imobiliar și aveam ipoteci de care nu știam. Am primit sfaturi proaste de la oameni răi. Era o persoană care îmi aranja totul, dar acum realizez că ‘m-a stors’ de bani. Mi-a spus să cumpăr casa din Hale pentru că e la un preț bun, apoi să o renovez. Dar nu plăteam muncitorii, îl plăteam pe el.

Astfel de lucruri mi se întâmplau oriunde mă duceam. Ieșeam în oraș și cheltuiam bani în cluburi de noapte fără să-mi pese. Într-o excursie în Las Vegas am plătit o notă la bar pentru prietenii mei în valoare de aproape 30.000 de euro. Nici nu știu ce au comandat. Am investit în cai și imobiliare și am pierdut toți banii. Nu vreau să mă gândesc la sume, dar cred că au fost mai mult de 11 milioane de euro.

Falimentul nu a venit peste noapte. Sunt ani de decizii proaste. Dar motivul principal pentru care am ajuns în această situație este că nu am știut niciodată cât am câștigat și câți bani ieșeau din contul meu.

Pentru că am ADHD, am ignorat aceste lucruri și mi-am îngropat capul în nisip, am uitat chiar că dețin o casă. Nu e ideal să fii falit, dar asta înseamnă că-mi pot reconstrui viața și s-o iau de la început”, a declarat Jermaine Pennant, pentru thesun.co.uk.

Jermaine Pennant s-a retras din activitate în 2018, după ce în ultimii ani a evoluat în ligile inferioare din Anglia. În prezent, acesta profesează ca analist sportiv la o emisiune TV din Anglia.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și