Închide meniul

Francezii de la L’Equipe au alcătuit primul „11” al celor mai buni fotbaliști din 2022! Un singur jucător de la campioana mondială Argentina prinde echipa

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 decembrie 2022, 14:27

Francezii de la LEquipe au alcătuit primul 11” al celor mai buni fotbaliști din 2022! Un singur jucător de la campioana mondială Argentina prinde echipa

Francezii de la L'Equipe au alcătuit primul „11” al celor mai buni fotbaliști din 2022

Profimedia

Francezii de la L’Equipe au alcătuit primul „11” al celor mai buni fotbaliști din 2022. Alegerea făcută se bazează atât pe performanțele de la echipele naționale, cât și pe cele de la nivel de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, echipa alcătuită de jurnaliștii francezi cuprinde jucători remarcați la Mondialul qatarez, dar și nume care au impresionat în Liga Campionilor sau în campionatele interne în 2022.

Francezii de la L’Equipe au alcătuit primul „11” al celor mai buni fotbaliști din 2022

Iată cum arată, în opinia jurnaliștilor de la L’Equipe, cel mai bun prim „11” din 2022:

Courtois – Walker, Van Dijk, Gvardiol, T. Hernandez – Modric, Casemiro, De Bruyne – Messi, Benzema, Mbappe

Din această echipă nu puteau lipsi jucătorii-cheie care au ajutat-o pe Real Madrid să câștige Liga Campionilor. Astfel, Courtois, Modric, Casemiro și Benzema au fost trecuți pe listă, mai ales că francezul a câștigat și Balonul de Aur.

Reclamă

Totuși, surprinzător sau nu, din echipa campioanei mondiale Argentina, numai Messi și-a făcut loc pe această listă. Josko Gvardiol și Kylian Mbappe au făcut și ei un Mondial remarcabil, asigurându-și prezența în primul „11”. Iar Kyle Walker, Virgil Van Dijk, Theo Hernandez și Kevin De Bruyne au fost luați în calcul pentru prestațiile lor de la echipele de club.

L’Equipe i-a acordat nota 2 lui Szymon Marciniak, arbitrului finalei de la Cupa Mondială

Deși Argentina și Franța au oferit un meci istoric, cu foarte multe momente spectaculoase, greșelile de arbitraj și controversele n-au întârziat să apară.

Celebra publicație L’Equipe i-a acordat nota 2 lui Marciniak pentru prestația sa, fiind de părere că polonezul a făcut praf ultimul act al Mondialului din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul a fost acuzat de presa din Hexagon că a favorizat-o flagrant pe Argentina. Francezii consideră că penalty-ul sud-americanilor a fost acordat prea ușor și că al treilea gol al „pumelor” trebuia anulat.

Mai mult decât atât, suporterii Franței au înaintat o petiție online prin care cer rejucarea meciului. Motivul fiind, evident, arbitrajul lui Marciniak.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și