Închide meniul

Gala „FIFA The Best 2023” | Lionel Scaloni a câştigat lupta cu Ancelotti şi a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului. Discurs emoţionant

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2023, 23:43

Gala FIFA The Best 2023” | Lionel Scaloni a câştigat lupta cu Ancelotti şi a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului. Discurs emoţionant

Lionel Scaloni a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului

Profimedia

Lionel Scaloni a câştigat lupta cu Ancelotti şi a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului în gala „FIFA The Best 2023”. Scaloni a reuşit o performanţă incredibilă şi a câştigat Campionatul Mondial cu Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Scaloni a câştigat lupta cu Pep Guardiola şi Carlo Ancelotti pentru titlul de cel mai bun antrenor al anului. Ancelotti a câştigat UEFA Champions League şi titlul cu Real Madrid, însă a pierdut lupta cu Scaloni, după ce acesta a condus Argentina spre al treilea titlu mondial din istorie.

Lionel Scaloni a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului

Lionel Scaloni a avut un discurs extrem de emoţionant după ce a primit pentru prima dată acest premiu.

„Vă mulțumesc tuturor pentru premiu, are o mare valoare, le mulțumesc celor 26 de jucători care ne-au dus la glorie, nu am fi făcut nimic fără ei, președintelui Federației că mi-a dat ocazia să fiu antrenorul acestei naționale minunate. Întregului staff, care îmi sunt și prieteni. 

Nu există nimic mai frumos decât să îți vezi oamenii, țara fericiți. Nu are preț să vezi așa ceva, am jucat pentru ei, suntem etern recunoscători, pentru ei e triumful acesta. Familiei mele în sfârșit, le mulțumesc, datorită lor sunt ceea ce sunt și întregii țări”, a declarat Scaloni, după ce a primit premiul pentru cel mai bun antrenor al anului.

Reclamă

Lionel Messi a câștigat premiul FIFA The Best 2023! Starul argentinian i-a devansat pe Karim Benzema și Kylian Mbappe

Lionel Messi a câștigat premiul FIFA The Best 2023, după o ceremonie care s-a desfășurat la Paris! Starul argentinian s-a clasat peste coechipierul de la PSG, anume Kylian Mbappe, cât și peste rivalul de la Real Madrid, Karim Benzema.

Lionel Messi a câștigat în 2022 singurul trofeu care îi lipsea din palmares, anume Campionatul Mondial. La turneul final din Qatar, starul argentinian a fost desemnat jucătorul turneului, fiind cel mai important fotbalist din lotul „pumelor” la succesul istoric.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător din 2022, după ce a cucerit trofeul FIFA The Best Men’s Player, acesta fiind cel mai așteptat moment din gala desfășurată la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, starul argentinian și-a trecut în cont al doilea trofeu FIFA The Best, după cel cucerit în 2019, pe vremea când evolua la Barcelona. După premiul din această seară, starul argentinian i-a egalat pe Robert Lewandowski și Cristiano Ronaldo, aceștia având deja în palmares două trofee pentru cel mai bun jucător.

Câștigătorul a fost desemnat după ce totul s-a votat în cadrul unui juriu, format din antrenori, jucători și jurnaliști, din cadrul naționalelor afiliate FIFA.

Kylian Mbappe a fost aproape să-și adjudece trofeul, însă se pare că cele trei goluri marcate în finala Campionatului Mondial nu au cântărit decisiv. De cealaltă parte, Karim Benzema se poate consola doar cu faptul că în 2022 a cucerit Balonul de Aur, după un sezon fantastic cu Real Madrid.

Gala premiilor FIFA se organizează din 2016. În primul an, câștigător la categoria FIFA The Best Men’s Player a fost Cristiano Ronaldo, portughezul reușind să mai câștige trofeul în anul următor. În 2018, Luka Modric s-a clasat pe primul loc, iar în 2019, Lionel Messi. Următorii doi ani au fost ai lui Robert Lewandowski, la momentul respectiv fiind jucătorul lui Bayern.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și