Închide meniul

Galatasaray – Barcelona 1-2 | Prima reacţie a lui Xavi după ce i-a scos pe Cicâldău şi Moruţan din Europa League: „Am jucat împotriva unei echipe atât de bune!”. Ce aşteptări are de la El Clasico

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2022, 22:34

Reclamă
Galatasaray – Barcelona 1-2 | Prima reacţie a lui Xavi după ce i-a scos pe Cicâldău şi Moruţan din Europa League: „Am jucat împotriva unei echipe atât de bune!. Ce aşteptări are de la El Clasico

Xavi, prima reacție după Galatasaray - Barcelona 1-2

Profimediaimages

Pedri a restabilit egalitatea cu o execuţie superbă, iar Aubameyang a adus victoria granzilor din La Liga în startul reprizei secunde. Xavi a avut o primă reacţie şi s-a declarat încântat că a plecat triumfător de pe stadionul care s-a umplut până la refuz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, prima reacţie după Galatasaray – Barcelona

Am jucat cu personalitate şi am făcut un meci grozav. A fost o partidă dificilă, împotriva unei echipe care este atât de bune. S-au apărat foarte bine în faţa noastră, la fel ca în prima manşă. Îmi felicit jucătorii că au câştigat pe un teren atât de complicat.

Era foarte important să egalăm repede, după ce am primit golul. Am insistat, am fost calmi şi răbdători. Nu avem experienţa să jucăm aici, dar suntem fericiţi. Suntem în sferturile de finală ale Europa League. Chiar dacă lumea o consideră a competiţie de al doilea nivel, nu este deloc aşa. Aici sunt echipe bune şi e greu de câştigat. Este un punct de cotitură pentru acest proiect„, a declarat Xavi după Galatasay – Barcelona 1-2, potrivit marca.com.

Antrenorul grupării blaugrana are un motiv suplimentar de bucurie. Jucătorii săi nu au fost nevoiţi să joace 120 de minute înaintea derby-ului cu Real Madrid. El Clasico este programat duminică, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Suntem într-un moment bun, nu am pierdut de mult. Mergem la Bernabeu… Madridul este puternic, dar ne vom lupta!„, a precizat Xavi.

Reclamă
Reclamă

Turcii au făcut spectacol în tribune la Galatasaray – Barcelona

Fanii grupării ”Cim Bom” au făcut spectacol în tribune și i-au cucerit chiar și pe catalani, care au transmis un mesaj.

După cum au promis, turcii au produs o incendiară la Istanbul, pe arena ”Nef Stadyumu”, pentru duelul de gală Galatasaray – Barcelona, capul de afiș din Europa League. Ultrașii turci i-au așteptat pe adversari cu celebra urare ”Bun venit în infern!”.

Reclamă

Atmosfera superbă i-a cucerit chiar și pe rivalii catalani, care le-au transmis un mesaj. ”Iadul nu mai pare un loc atât de rău!”, a scris Barcelona pe Twitter.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona

Gică Hagi şi Gică Popescu au ajuns pe stadion pentru a asista la Galatasaray Istanbul – FC Barcelona. Cei doi s-au fotografiat în locul unde au scris istorie pentru turci, iar Popescu a postat fotografia pe reţelele de socializare.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona. Cei doi s-au fotografiat pe stadion, iar Popescu a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Împreună cu Gică Hagi la Istanbul, pe Ali Sam Yen…Galatasaray – Barca„, a scris Gică Popescu pe reţelele de socializare.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și