Închide meniul

Galatasaray renunță la Florin Andone pentru a-i face loc lui Balotelli. Anunțul surprinzător făcut de turci

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2020, 12:53

Galatasaray renunță la Florin Andone pentru a-i face loc lui Balotelli. Anunțul surprinzător făcut de turci

Profimediaimages

Florin Andone, înlocuit cu Mario Balotelli

Este vorba de cel mai capricios jucător aflat în activitate. Mario Balotelli este dorit la Istanbul și sunt șanse importante ca mutarea să se realizeze în această vară. Revenirea în Serie A nu i-a priit italianului, care s-a săturat să audă scandări rasiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Andone, înlocuit cu Mario Balotelli

Galatasaray riscă să rămână fără atacanți la finalul acestei ediții de campionat. Florin Andone și Radamel Falcao au tot avut probleme cu accidentările și au zilele numărate în Turcia. Românului nu îi va fi activată clauza de cumpărare de 6 milioane de euro, iar columbianul de 34 de ani va ajunge în Arabia Saudită sau Qatar.

Conform jurnaliștilor de la Aspor, Mario Balotelli este principala țintă a lui Galatasaray. Vârful Bresciei și-a dat deja acordul, iar impresarul său va încerca să-i facă pe plac și să-i schimbe cât mai rapid echipa. 

Balotelli a fost primit cu ostilitate de conaționalii săi. După ce a jucat pentru Liverpool, Nice și Olympique Marseille, internaționalul italian s-a întors acasă. A fost luat în colimator de fanii lui Lazio și Hellas Verona, care l-au întâmpinat cu scandări rasiste.

În acest sezon din Serie A, Mario Balotelli a jucat în 19 meciuri pentru Brescia și a înscris 5 goluri.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out Vezi toate știrile
Citește și