Închide meniul

George Puşcaş a bătut palma cu noua sa echipă! Anunţul făcut de turci: „Acord total”

Alex Masgras Publicat: 31 iulie 2024, 20:36

Reclamă
George Puşcaş a bătut palma cu noua sa echipă! Anunţul făcut de turci: „Acord total

George Puşcaş a bătut palma cu noua sa echipă! Anunţul făcut de turci: "Acord total"

George Puşcaş, la EURO 2024 / Profimedia

George Puşcaş a bătut palma cu noua sa echipă. Atacantul naţionalei României de fotbal nu va rămâne la Genoa, echipă la care a revenit după ce a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut la Bari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă s-a vorbit despre un interes pentru atacantul român şi din Spania, de la Granada, turcii anunţă că Puşcaş a ajuns deja la un acord cu o nou-promovată.

George Puşcaş a bătut palma cu noua sa echipă! Anunţul făcut de turci: „Acord total”

Potrivit Transfer Merkezi, George Puşcaş a bătut palma cu turcii de la Bodrumspor, formaţie care a promovat în primul eşalon din Turcia la finalul sezonului trecut.

„Bodrumspor a ajuns la un acord cu atacantul echipei naționale a României, George Pușcaș, fotbalistul lui Genoa”, este anunţul făcut de turcii de la Transfer Merkezi.

În acest moment, George Puşcaş este cotat la 1,5 milioane de euro şi mai are contract cu Genoa până în vara anului 2026.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera sa, George Puşcaş a mai evoluat la Benevento, Novara, Palermo, Reading, Pisa şi Genoa.

Cornel Dinu spunea că nu mai vrea să îl vadă pe George Puşcaş în teren atunci când joacă naţionala!

După meciul cu Slovacia, încheiat cu scorul de 1-1, şi care i-a dus pe tricolori în optimile EURO 2024 de pe primul loc în grupă, Cornel Dinu a transmis că nu mai vrea să îl vadă în teren pe George Puşcaş atunci când joacă naţionala.

”România a devenit cât de cât, după multe necazuri, o echipă omogenă. Cu o formulă de joc stabilă. Beneficiază şi de şansă. Una peste alta şi-a meritat clar calificarea. Rezultatul a fost unul neaşteptat, cel cu Ucraina. Contează foarte mult la o echipă să ai un portar de valoare, a contat mult prezenta lui Niţă în teren.

Reclamă

(n.r. 3-4 jucători de câmp care per total au foarte multe bile albe) Anumite omogenităţi create în timp. Aici aş remarca pe Raţiu, cei doi Marin, prestaţia lui Stanciu şi pozitiv surprinzătoare a lui Hagi şi Drăguş. Nu ştiu de ce se mizează pe Puşcaş, care a făcut un fault care era chiar de roşu!

(n.r. despre înlocuirea lui Bancu) Aici trebuie să pornească de la ideea care e mai fundaş dintre Sorescu şi Mogoş şi aici eu cred că Mogoş”, declara Cornel Dinu, la primasport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:04

Costel Gâlcă, prima reacție după ce Universitatea Craiova a fost eliminată din preliminariile Conference League: „Greșeli mari!”

22:55

Cine e Maccabi Petah Tikva, adversara CFR-ului din turul 3 preliminar al UEFA Conference League

22:54

Neman Grodno- CFR Cluj 0-5. Ardelenii au făcut spectacol în Ungaria! Dan Petrescu, în turul 3 preliminar al Conference League

22:53

Promisiunea pe care i-a făcut-o rectorul Universităţii din Bucureşti lui David Popovici, după ce campionul olimpic a cerut bazine

22:49

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | Trei echipaje la canotaj luptă pentru medalie. Atleţii români intră în concurs

22:20

Simone Biles a depăşit-o pe Nadia Comăneci, după finala la individual compus de la JO 2024! Prestaţie uluitoare la Paris

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 5 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 6 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!”
Citește și