Închide meniul

Gerard Pique a găsit vinovatul pentru plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. „Am fost penalizați din cauza asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 11:06

Gerard Pique a găsit vinovatul pentru plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. „Am fost penalizați din cauza asta!

Gerard Pique, după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Profimedia

Pique a găsit și vinovatul pentru despărțirea de Lionel Messi. Veteranul din apărarea Barcelonei a dat vina pe conducerea fostului președinte Josep Bartomeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este o lovitură la nivel mental, ne-a făcut rău. Și nouă, și lui Messi. L-am pierdut pe cel mai bun din toate timpurile. Echipa trebuie să se adapteze, există talent. Managementul din ultimii ani nu a fost cel mai bun, am fost penalizați din cauza asta. Dar istoria arată că ne vom ridica „, a spus Gerard Pique, citat de AS.com

Barcelona, victorie categorică la primul meci fără Lionel Messi

Barcelona a învins-o cu 3-0 pe Juventus în meciul pentru trofeul Joan Gamper, primul fără Lionel Messi. Au marcat Memphis Depay (‘3), Martin Braithwaite (’57) şi Riqui Puig (’90+2). Pique a făcut un apel la fanii catalani să nu-și piardă încrederea în Barcelona după despărțirea de Messi.

„Este o situație foarte complicată. Oamenii au tot dreptul să se exprime. Înțeleg că își exprimă părerea, dar le transmit că luptăm împreună. Fluierăturile nu ne ajută, oricât de dezamăgiți ar fi oamenii. A fost un joc ciudat din cauza tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în ultimele zile.

Este foarte dificil să te desparți de cel mai bun jucător din istorie, dar știam că într-o zi trebuie să se întâmple. Viața continuă și oamenii vor să urmărească fotbalul și să se bucure de echipă. Astăzi le-am oferit un spectacol bun, dar este clar că nu va mai fi la fel fără el”, a încheiat Gerard Pique.

Reclamă

În minutul 10, tot stadionul l-a omagiat pe Lionel Messi. Fanii au aplaudat şi au scandat în cor numele argentinianului.

Lionel Messi a izbucnit în plâns la despărţirea de Barcelona

Lionel Messi a izbucnit în plâns înaitea conferinţei de presă de adio de la Barcelona. La fel s-a întâmplat şi după ce şi-a terminat discursul şi a fost aplaudat minute în şir de cei prezenţi.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu și familia mea am crezut tot timpul că vom rămâne acasă. Nu sunt pregătit pentru asta. Trebuie să-mi iau la revedere. Sunt foarte recunoscător pentru iubirea pe care mi-au arătat-o oamenii de aici. Sper că mă pot întoarce și să fiu parte din acest club în orice fel, în orice moment. Acest club trebuie să fie cel mai bun din lume”, a spus Lionel Messi, copleșit de emoții.

Nu doar Messi a plâns la conferință. Deja foștii săi colegi de la Barcelona au izbucnit și ei în plâns, în frunte cu Jordi Alba.

Recomandări
  • Gerard Pique, discurs manifest după plecarea lui Messi de la Barcelona
  • Argentinianul a plecat din Catalonia după 21 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și